Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ξ

Ξαναβρίσκω: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξαναβρήκατε κάποιο αντικείμενο που στην πραγματικότητα το είχατε χαμένο, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε και μάλιστα κάποιο πολύτιμο πράγμα και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξαναβρήκατε την παλιά σας αγάπη και σας προξένησε ευχαρίστηση και χαρά, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε με τον τρόπο σας το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ξαναμμένος: Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώσατε ξαναμμένος, χωρίς να υπήρχε κανένας εξωτερικός ερεθισμός, π.χ. καύσωνας, ή υπερβολική θέρμανση, αυτό σημαίνει πως θα σας κυριεύσει μια μεγάλη δραστηριότητα αυτές τις μέρες και θα δώσετε μια νέα ώθηση τόσο στις εργασίες σας όσο και στις υποθέσεις σας κι αυτό θα σας φέρει προκοπή, χρήμα και ευτυχία. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως νιώσατε ξαναμμένος από ανηφόρα, από ανέβασμα σκάλας ή από τρέξιμο ή περπάτημα. Κακό είναι αν νιώσετε ξάναμμα από κάποια πυρκαγιά στην περιουσία σας και έβγαιναν καπνοί και φλόγες μαζί.

Ξανθός: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ξανθό άτομο, αυτό σημαίνει πως ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στη ζωή σας και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και σε όλες σας τις υποθέσεις. Αν μια κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνει γρήγορο και πλούσιο γάμο. Αν πάλι μια νέα κοπέλα δει στον ύπνο της πως ενώ ήταν μελαχρινή έγινε ξανθιά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσει μεγάλη ευτυχία γιατί θα γνωρίσει τον άνδρα που θα την κάνει ευτυχισμένη και πως θα κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αν σαν άνδρας μελαχρινός δείτε πως γίνατε ξανθός, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη και θα πετύχετε μεγάλη επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Αν δείτε τον άνδρα σας ή την γυναίκα σας να έχουν ξανθό χρώμα ενώ δεν είχαν, αυτό σημαίνει οικογενειακή ευτυχία κι επιτυχία στη ζωή σας και πως το μέλλον σας ανοίγεται λαμπρό από δω και μπρος. Αν είστε κοπέλα και μια φίλη σας μελαχρινή την είδατε να είναι ξανθή, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξει να σας καταστρέψει γυναίκα που θα γίνει αντίζηλός σας ενώ ήταν φίλη σας. Αν δείτε αγοράκια χαριτωμένα κι ολόξανθα, αυτό σημαίνει πλούτη, υγεία, ευτυχία και χαρά. Αν δείτε ολόξανθα κοριτσάκια, αυτό σημαίνει ανέλπιστη τύχη θα σας βρει αυτόν τον καιρό. Αν δείτε μαύρο αράπη να έχει ξανθά μαλλιά, αυτό σημαίνει πως θα σας φερθούν δόλια και ύπουλα, ή μια ύπουλη αρρώστια σας απειλεί. Αν δείτε να βάφουν τα μαλλιά τους από μαύρα σε ξανθά, αυτό σημαίνει πως θα εξαπατηθείτε.

Ξαστεριά: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έφυγε η συννεφιά που υπήρχε, πως σταμάτησε η καταιγίδα κι έγινε ξαστεριά, αυτό σημαίνει πως Θα σταματήσουν τα βάσανά σας και οι στενοχώριες σας θα πάρουν κάποιο τέλος πλέον. Αν δείτε στον ύπνο σας πως ταξιδεύατε, με πλοίο, με αυτοκίνητο, ή βαδίζατε μέσα σε καταιγίδες και συννεφιές και σταμάτησαν και έγινε ξαστεριά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη ανακούφιση γιατί θα αρχίσουν οι επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ειδικά αν είστε εμπορευόμενοι, θα σημειώσετε μεγάλη άνοδο στις επιχειρήσεις σας, κι αν έχετε κάτι στο μυαλό σας να κάνετε μη διστάσετε. Τώρα θα γίνουν πραγματικότητα και τα πιο παράτολμα σχέδιά σας. Αν είστε άρρωστος θα γίνετε τελείως καλά. Αν είναι νύχτα και δείτε τον ουρανό ξάστερο, καθαρό με μόνο στολίδι του τα άστρα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει γαλήνη, χαρά κι ευτυχία.

Ξέβγαλμα: Αν δείτε να ξεβγάζετε τα ρούχα σας, αν είστε γυναίκα και δείτε πως δεν αφήνουν βρωμιές ή μπογιές στην τελική φάση του πλυσίματος, αυτό σημαίνει πως θα κοπιάσετε αλλά τελικά θα πετύχετε τους σκοπούς σας και τις επιδιώξεις σας. Αν όμως δείτε πως τα ξεβγάζετε κι όμως μένει βρωμιά ακόμη και στο νερό ενώ δεν θα έπρεπε, αυτό σημαίνει πως άδικα προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια κατάσταση, θα παλέψετε πολύ να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε.

Ξεγάλασμα: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξεγελάτε κάποιον ή προσπαθούσατε να τον ξεγελάσετε, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν είστε νέα γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας φερθεί το πρόσωπο που αγαπάτε πολύ πρόστυχα και το πιο πιθανό είναι να διαλυθεί ο δεσμός σας ή αρραβώνας σας. Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα παρουσιαστούν μεγάλες φασαρίες με τον σύζυγό της και τα πράγματα θα φτάσουν μέχρι το διαζύγιο. Αν δείτε πως σας ξεγελούν, αυτό σημαίνει πως έχετε βάλει σκοπό να φερθείτε ύπουλα και να μπλέξετε σε ύποπτες δουλειές που αν τις επιχειρήσετε θα μετανιώσετε αργότερα. Όλα Θα αποκαλυφθούν και θα αντιμετωπίσετε τις άσχημες συνέπειες.

Ξεγύμνωμα: Αν δείτε στο όνειρό σας πως ξεγυμνωθήκατε τελείως αλλά είστε μόνος σας, αυτό σημαίνει πως αν αυτό σας ανακούφισε το ίδιο θα συμβεί και στη ζωή σας, θα απαλλαγείτε από τα βάσανά σας και τις στενοχώριες σας. Αν όμως δείτε πως ξεγυμνωνόσαστε και είναι και άλλα άτομα γύρω σας, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε γελοίοι και καλό θα είναι να προσέξετε τον χαρακτήρα σας και το φέρσιμό σας. Αν δείτε πως βγήκατε στους δρόμους γυμνοί και νιώθετε άνετα με αυτό, σημαίνει πως για το άσχημο φέρσιμό σας θα σας περιφρονήσουν γνωστοί, συγγενείς και φίλοι. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη προσβολή αυτές τις μέρες και δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε. Αν σαν γυναίκα δείτε πως είστε γυμνή ξαπλωμένη κάπου, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά, όλοι θα σας περιφρονήσουν. Αν η γυναίκα δει πως κάποιος ή κάποιοι την ξεγυμνώνουν με το ζόρι και το καταφέρνουν, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξει τις σχέσεις της με το άλλο φύλο, θα την ξεγελάσουν, θα την ατιμάσουν και θα την εγκαταλείψουν αν δεν προσέξει ιδιαίτερα. Αν είστε άνδρας και δείτε πως σας ξεγυμνώνουν με βία, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη προσβολή και θα σας στοιχίσει πολύ. Αν δείτε κάποιον άνδρα γυμνό, σημαίνει στενοχώρια γιατί θα δείτε πως σας παίζουν ύπουλα παιγνίδια εις βάρος σας. Αν δείτε τη γυναίκα σας ή την αγαπημένη σας γυμνή, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε σε ατύχημα και πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει γυμνό τον άνδρα της, αυτό σημαίνει πως θα τον θαυμάσει για την πρόοδο που θα σημειώσει στη δουλειά τον. Αν μια νέα κοπέλα δει τον αγαπημένο της να είναι γυμνός, αυτό σημαίνει πως θα την βρουν μεγάλες στενοχώριες.

Ξελογιάζω: Αν δείτε πως προσπαθείτε με λόγια να παρασύρετε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί οι άνθρωποι που σας τριγυρίζουν θα προσπαθήσουν να σας κάνουν μεγάλο κακό. Αν δείτε πως προσπαθούν να σας ξελογιάσουν, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με πρόστυχο τρόπο σε ανθρώπους που σας είχαν κάποτε ευεργετήσει, κι αυτό Θα έχει σοβαρές συνέπειες που Θα τις πληρώσετε ακριβά.

Ξεναγός: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα του ξεναγού χωρίς όμως να έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα κάνετε καλές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σημαντικά στη ζωή σας. Αν δείτε άλλον ξεναγό να ξεναγεί τουρίστες, τότε να περιμένετε πως κάποια ευχάριστη είδηση θα έλθει και θα σας γεμίσει από χαρά. Αν δείτε να σας ξεναγούν, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάποιο μυστικό που θα σας συνταράξει. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε να κάνετε τον ξεναγό, ή να σας ξεναγούν αυτό σημαίνει πως θα κάνετε έναν ευτυχισμένο γάμο.

Ξενητειά: Αν είσαι στο τόπο σου και βλέπεις ότι είσαι στα ξένα τα σχέδια σου θα πάνε καλά για τα οποία έχεις μεγάλες ελπίδες, αν όμως είσαι στα ξένα και βλέπεις ότι είσαι ξενιτεμένος θα έχεις πολλές αποτυχίες σε αυτά που σκέφτεσαι. Αν είσαι στα ξένα και ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι στον τόπο σου σύντομα θα γυρίσεις εκεί και με πολλά λεφτά. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι πηγαίνεις στα ξένα για να δεις κάποιο γνωστό σου, κάποιο προξενιό που ετοιμάζεται για σένα θα έχει πολλή επιτυχία.

Ξενοδοχείο: Αν βλέπεις ξενοδοχείο, θα πάρεις στεναχώρια και πιθανόν να ξενιτευτείς. Αν είσαι γυναίκα και το βλέπεις σημαίνει ότι παραμελείς το σπίτι σου και θα κατηγορηθείς για αυτό.Αν είσαι βλέπεις ότι απλώς μπαίνεις σε ξενοδοχείο θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο, αν όμως μένεις εκεί θα περάσεις κάποια εμπόδια αλλά θα πετύχεις τελικά αυτό που θέλεις.Αν ακόμη τρως στο ξενοδοχείο θα αποκτήσεις πολλά κέρδη αλλά όχι με έντιμο τρόπο. Αν βλέπεις ότι το ξενοδοχείο σου ανήκει ή απλά το διευθύνεις εσύ, θα μπλέξεις με άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν ιδιαίτερα όσον αφορά χρήματα.

Ξενοδόχος: Αν δείτε πως είστε ξενοδόχος χωρίς όμως να κάνετε στην πραγματικότητα αυτό το επάγγελμα, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας και άνοδο οικονομική. Αν ξεκινήσετε καινούργια δουλειά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επιτυχία, αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε λαμπρό μέλλον κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε κάποιον άλλο να είναι ξενοδόχος, τότε αυτά θα μάθετε πως θα συμβούν σ' αυτόν. Αν όμως είστε στην πραγματικότητα ξενοδόχος και δείτε αυτό το όνειρο, τότε σημαίνει πως πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί κάτι κακό θα σας συμβεί και ιδιαίτερα αν δείτε πως αγοράζετε άλλο ξενοδοχείο. Καλό για έναν ξενοδόχο θα είναι να δει πως πούλησε το ξενοδοχείο τον. Τότε οι δουλειές του θα πάνε καλό και ίσως αγοράσει κι άλλο.

Ξένος: Αν δείτε στ' όνειρο σας έναν ξένο που σας αρέσει, σημαίνει καλή υγεία και ευχάριστο περιβάλλον" αν δεν σας αρέσει, να περιμένετε απογοητεύσεις. Αν δείτε πως εσείς είστε ξένος, σημαίνει σταθερές φιλίες.

Ξενώνας: Αν δείτε στο όνειρό σας έναν ξενώνα σε κάποιο χωριό, αυτό σημαίνει πως κάποια ανέλπιστη χαρά θα νιώσετε αυτές τις μέρες. Αν δείτε ξενώνα έρημο και άδειο, αυτό σημαίνει πως μια χαρά που περιμένατε δεν θα έρθει και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε ξενώνα γεμάτο και πως είναι αδύνατο να μείνετε εκεί, τότε σημαίνει πως μια δουλειά που σχεδιάζατε δεν θα έχει επιτυχία. Αν δείτε πως μένετε σε έναν ξενώνα και νιώσετε ευχαριστημένος, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες και ανέλπιστα κέρδη. Αν δείτε πως έχετε δικό σας ξενώνα, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας και θα σας κάνει ευτυχισμένο.

Ξεπούλημα: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τύχατε σε ένα ξεπούλημα κάποιου μαγαζιού και λόγω ξεπουλήματος το είδατε άδειο, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα σας βρει κάποια ατυχία. Αν δείτε όμως πως είχατε δικό σας μαγαζί και ξεπουλήσατε το εμπόρευμά σας αλλά δεν είδατε τα χρήματα, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν όμως είδατε πως ξεπουλήσατε και μαζέψατε χρήματα, τότε σημαίνει φτώχειες, μιζέρια και στενοχώριες θα σας βρουν αυτόν τον καιρό.

Ξεχορτάριασμα: Το να δείτε στον ύπνο σας ότι ξεχορταριάζατε, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε δυσκολία στην προώθηση κάποιας εργασίας που θα σας φέρει οπωσδήποτε διακρίσεις. Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι ξεχορτάριαζαν, είναι προμήνυμα ότι θα σας δημιουργηθούν φόβοι και ανησυχίες, γιατί υπάρχουν πιθανότητες εχθροί σας να επιχειρήσουν να σας χαλάσουν τα σχέδια σας.

Ξηρασία: Πρόκειται για ένα πολύ άσχημο όνειρο που προοιωνίζεται προστριβές μεταξύ κρατών και αιματοχυσία. Ναυάγια και καταστροφές καθώς και άλλες συμφορές θα συμβούν, που δεν θα αφήσουν τις προσωπικές σας υποθέσεις ανεπηρέαστες.

Ξηροί καρποί: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως μαζεύατε ξηρούς καρπούς, προβλέπονται επιτυχείς επιχειρήσεις και μεγάλη τύχη στην αγάπη. Αν δείτε πως τους τρώγατε, σημαίνει πως η ευημερία θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ξηρούς καρπούς, σημαίνει πως η τύχη της θα τη βοηθήσει σ' όλα.

Ξίδι: Αν ονειρευτείτε ότι πίνατε ξίδι, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε και θ' ανησυχήσετε για κάτι που έχετε αναλάβει. Το να δείτε ότι χρησιμοποιούσατε ξίδι σε σαλάτα ή άλλα χορταρικά, είναι σημάδι ότι οι στενοχώριες σας προχωρούν σε βάθος. Το όνειρο στο οποίο θα δείτε ξίδι είναι πάντοτε δυσοίωνο και σημαίνει ανακατέματα και ανησυχίες.

Ξινό: Αν δείτε πως πίνατε κάτι ξινό, το όνειρο σας είναι αντίθετο και προοιωνίζεται αγωνία. Για μια νέα γυναίκα που είδε πως έπινε ξινά λικέρ, σημαίνει ότι μπορεί να παγιδευτεί σε επικίνδυνες καταστάσεις" ακόμη και η υγεία της μπορεί να διατρέξει κίνδυνο. Αν ονειρευτείτε δηλητηριώδη οξέα, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποια προδοσία εναντίον σας.

Ξιφολόγχη: Αν δείτε στ' όνειρο σας ξιφολόγχη, σημαίνει ότι εχθροί θα σας κρατήσουν υπό την εξουσία τους, εκτός αν δείτε πως καταφέρατε ν' αρπάξετε την ξιφολόγχη.

Ξίφος: Αν βλέπεις ξίφος να κρέμεται στο τοίχο ή από κρεμάστρα θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις από ξενιτεμένους συγγενείς σου ή φίλους. Αν το κρατείς στα χέρια σου το βάζεις σε ζωνάρι στη μέση σου θα αποκτήσεις τιμή και δόξα και αγάπη από τους γύρω σου. Αν όμως είσαι γυναίκα θα τσακωθείς με τον σύζυγο σου και για αυτό θα φταις εσύ και ο χαρακτήρας σου.Αν είσαι ανύπαντρη σημαίνει ότι ο γάμος σου θα καθυστερήσει ακόμα. Αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα. Αν δεις ότι κάποιος άντρας σε κτυπά, πληγώνει ή σκοτώνει με το ξίφος του σημαίνει ότι αυτός σκέφτεται να σου κάνει κακό αλλά δεν θα τα καταφέρει. Αν είναι γυναίκα πιθανόν και να την ερωτευθείς.

Ξύλα: Αν ονειρευτείς ότι έξω από το σπίτι σου υπάρχουν ξύλα, κάποιο μέλος της οικογένειας σου θα ασθενήσει. Αν κόβεις ξύλα θα αποκτήσεις πολλά κέρδη από τις εργασίες σου, αν ακόμα τα μαζεύεις σε σωρό για να τα κάψεις τα κέρδη θα είναι περισσότερα και θα έχεις επίσης εκτίμηση από τον κόσμο. Αν βλέπεις ότι κουβαλάς τα ξύλα στην πλάτη σου σημαίνει ότι άδικα κοπιάζεις για κάποιο θέμα που σε απασχολεί γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά.

Ξυλοκόπημα: Aσχημο όνειρο το να δει κανείς πως τον δέρνει κάποιο οργισμένο πρόσωπο: προμηνύονται οικογενειακές διενέξεις και καυγάδες. Αν δείτε πως δέρνατε ένα παιδί, σημαίνει πως θα κερδίσετε ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι κάποιου άλλου' ίσως και να σημαίνεται μια τάση για σκληρή μεταχείριση των παιδιών.

Ξυλοπάπουτσα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ξύλινα παπούτσια, σημαίνει περιπλάνηση και φτώχεια. Οι ερωτευμένοι θα υποφέρουν από απιστίες του αγαπημένου προσώπου.

Ξυλοπόδαρα: Αν ονειρευτείτε ότι περπατούσατε με ξυλοπόδαρα, σημαίνει ότι η περιουσία σας δε στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Το να δείτε ότι πέσατε από ξυλοπόδαρα ή ότι τα αισθανθήκατε σπασμένα, είναι προμήνυμα ότι θα υποστείτε ζημιές διότι εμπιστευθήκατε τις υποθέσεις σας στη φροντίδα άλλων.

Ξυλουργός: Αν δείτε στ' όνειρο σας ξυλουργούς να εργάζονται, είναι προμήνυμα ότι θα αναλάβετε μια τίμια προσπάθεια για να καλυτερέψετε τη μοίρα σας, εγκαταλείποντας την ως τώρα ανέμελη ζωή σας.

Ξύπνημα: Αν ονειρευτείτε πως κοιμόσασταν και ξυπνήσατε, σημαίνει ότι θα σας συμβούν παράξενα περιστατικά που θα σας φέρουν μελαγχολία. Αν δείτε στον ύπνο σας πως διασχίζατε ένα πράσινο, θαλερό τοπίο και είχατε την αίσθηση ότι δεν επρόκειτο για όνειρο, αλλά για μια εμπειρία από τον ξύπνιο σας, σημαίνει ότι κάτι καλό και λαμπερό σας περιμένει, αλλά θα υπάρξουν απογοητεύσεις που θα παρεμβληθούν ανάμεσα στο παρόν και σ' εκείνο το χρόνο.

Ξυπνητήρι: Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε ξυπνητήρι, σημαίνει ότι κάτι θα γίνει που θα σας προκαλέσει ανησυχία.

Ξυπόλυτος: Αν δείτε πως περιπλανιόσασταν τη νύχτα ξυπόλυτος με σχισμένα ρούχα, σημαίνει ότι δε θα ευοδωθούν οι προσδοκίες σας, και κακές επιδράσεις θα παρεμβάλλονται σε κάθε σας προσπάθεια.

Ξυράφι: Αν βλέπεις ότι κατασκευάζεις ξυράφι ή ξυρίζεις κάποιους με αυτό, θα πάθεις κατάπτωση και υλικές ζημιές, αν αυτοκτονείς με αυτό θα πάρεις άσχημες ειδήσεις και οι εχθροί σου θα σε βλάψουν. Αν δεις ότι εσύ ξυρίζεσαι θα απαλλαγείς από προβλήματα τα οποία σε απασχολούν. Αν είσαι όμως γυναίκα και ξυρίζεσαι θα εξευτελιστείς και θα ντροπιαστείς.

Ξύρισμα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας ξυρίζουν, σημαίνει πως θα κάνετε σχέδια για την καλή οργάνωση της δουλειάς σας, αλλά τελικά δεν θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε από έλλειψη δυναμισμού. Αν δείτε πως είστε ξυρισμένος, σημαίνει πως θα εξαπατηθείτε από υποκριτές. Αν δείτε πως ξυριζόσαστε μόνος σας, σημαίνει πως θα γίνετε το αφεντικό στην επιχείρηση και στο σπίτι σας, αλλά δεν θα υπολογίσετε πως η παρουσία κάποιου φιλόνικου προσώπου θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Αν δείτε το πρόσωπο σας να είναι μαλακό, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ηρεμία και πως η συμπεριφορά σας δεν θα ενοχλήσει τους φίλους σας. Αν το δείτε γερασμένο και σκληρό, σημαίνει πως θα υπάρξουν προβλήματα στο γάμο. Αν δείτε ότι το ξυράφι σας ήταν παλιό και έκοβε το πρόσωπο σας, σημαίνει πως θα δώσετε αφορμή στους φίλους σας να επικρίνουν τη συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως είχατε γκρίζα γένια, σημαίνει πως θα φερθείτε τελείως άδικα στους ανθρώπους που εξαρτιόνται από εσάς. Για τη γυναίκα που θα δει στ' όνειρο της άντρες να ξυρίζονται, προβλέπεται πως ο χαρακτήρας της θα κηλιδωθεί από τη ροπή της για τις απολαύσεις. Αν δει πως ξυριζόταν η ίδια, σημαίνει πως από την συμπεριφορά της θα λείψει η θηλυκότητα και οι άντρες δεν θα θέλουν να κάνουν παρέα μαζί της.

Ξεροβούνι: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε πάνω σε ένα ξεροβούνι, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε στις δουλειές σας όχι όμως στην αγάπη. Το όνειρο αυτό δείχνει πως προτιμάτε τα υλικά αγαθά από την ψυχική και ερωτική ευχαρίστηση. Το ίδιο σημαίνει αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο.

Ξεριζώνω: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξεριζώνατε κάποιο δένδρο ή δένδρα, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές στην δουλειά σας. Αν ξεριζώνατε λουλούδια ή χλόη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες. Αν όμως ξεριζώνετε ξερά δένδρα και τα πετάτε για να καθαρίσετε τον τόπο, αυτό σημαίνει πως θα καταβάλετε προσπάθειες και θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Αν ξεριζώνατε δένδρα ξερά και φυτεύατε άλλα, αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα ξαναρχίσει από την αρχή και το μέλλον σας ανοίγεται λαμπρό. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα αρχίσετε μια καινούργια ζωή. Αν ξεριζώνετε γλάστρα και φυτεύετε άλλα λουλούδια, αυτό σημαίνει πως καινούργια αγάπη θα γεννηθεί στη ζωή σας

Ξεστρώνω: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξεστρώνατε το κρεβάτι σας, αυτό σημαίνει πως θα χωρίσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι παντρεμένοι που θα δουν αυτό το όνειρο σημαίνει διαζύγιο. Αν δείτε πως ξεστρώνετε το τραπέζι σας, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και Θα νιώσετε ικανοποίηση.

Ξιφίας: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ξιφία και σας κάνει εντύπωση σαν ψάρι, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη λαχτάρα από κάποιον κίνδυνο που θα σας παρουσιαστεί ξαφνικά. Αν δείτε ξιφίες πολλούς σε δίχτυα ή στον ψαρά, σημαίνει κέρδη. Αν όμως δείτε πως σας επιτίθεται κάποιος ξιφίας μέσα στη θάλασσα ενώ εσείς κολυμπούσατε, αυτό σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα σας παρουσιαστεί και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και θάρρος γιατί θα σας παρουσιαστεί δυνατός. Αν δείτε πως σας τραυμάτισε, τότε θα βρει ευκαιρία ο εχθρός να σας κάνει κακό, αν όμως τον αποφύγετε ή τον τρέψετε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει κανείς να σας κάνει κακό όσο κι αν προσπαθήσει. Αν δείτε πως τρωτε ξιφία στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει κέρδη και επιτυχίες στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε πως πιάσατε έναν ξιφία στο αγκίστρι σας ή στο δίχτυ σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη τύχη και Θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε γιατί δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Ξωτικό: Αν δείτε στον ύπνο σας ξωτικό ή ξωτικά αλλά δεν είχατε δει κανένα ανάλογο έργο ή διαβάσει κάποιο βιβλίο με ξωτικά κλπ., αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες από άσχημες ειδήσεις, από αρρώστιες και ζημιές. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάποια δουλειά μην το επιχειρήσετε. Αν έχετε σκοπό να κάνετε ταξίδι, μην το κάνετε. Όλα θα σας πάνε στραβά και πρέπει να αποφύγετε κάθε ρίσκο σε όλους τους τομείς της ζωή σας.