Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Θ

Θαλαμηγός: Αν δείτε θαλαμηγό στ' όνειρο σας, σημαίνει ευχάριστες διακοπές μακριά από φροντίδες και επιχειρήσεις. Μια τσακισμένη θαλαμηγός προλέγει αποτυχία στα σχέδια σας.

Θάλαμος: Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες. Αν είσαστε μέσα σε φωτεινό και στολισμένο θάλαμο, αυτό σημαίνει για τους παντρεμένους οικογενειακή ευτυχία, για τους έμπορους πολλά κέρδη και για τους ανύπαντρους πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θάλαμο στρατιωτικό, αυτό σημαίνει πως θα κληθείτε να σηκώσετε επί πλέον βάρη και ευθύνη που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θάλαμο νοσοκομείου, σημαίνει αρρώστια δική σας ή δικού σας προσώπου.

Θαλαμοφύλακας: Αν ο Αν δείτε στο όνειρό σας έναν θαλαμοφύλακα, αυτό σημαίνει πως θα θαλαμοφύλακας δείτε πως δεν σας επιτρέπει την είσοδο σε κάποιον στολισμένο, κάποιος θα βρεθεί θάλαμο ωραία να σας σταματήσει μια επιτυχία σας είτε στον ερωτικό είτε στον σας απαγορεύει την είσοδο σε εμπορικό τομέα. Αν στρατιωτικό θάλαμο, θα αποφύγετε ευθύνες, αν από θάλαμο αποφύγετε αρρώστιες. Αν δείτε πως νοσοκομείου θα εσείς είστε θαλαμοφύλακας σε στρατιωτικό θάλαμο, ή φυλακής, αυτό σημαίνει μπλεξίματα με το νοσοκομείου, ή περιβάλλον σας και ανακατωσούρες φοβερές.

Θανατική εκτέλεση: Αν δείτε ότι εκτελούν κάποιον στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θά υποφέρετε εξ αιτίας απροσεξίας άλλων. Αν δείτε ότι επρόκειτο να εκτελέσουν εσάς και από κάποιο θαύμα γλιτώσατε, σημαίνει ότι θα κατανικήσετε τους εχθρούς σας και θα επιτύχετε την απόκτηση πλούτου.

Θάνατος: Αν ονειρευτείτε πως είδατε οποιονδήποτε από τους δικούς σας νεκρό, είναι μια προειδοποίηση ότι επέρχεται διάλυση ή λύπη. Όνειρα τέτοιου είδους ακολουθούνται πάντα από απογοητεύσεις. Αν ονειρευτείτε πως μάθατε το θάνατο κάποιου φίλου ή συγγενή, σύντομα θα έχετε άσχημα νέα για κάποιον απ' αυτούς. Όνειρα που σχετίζονται με το θάνατο ή την επιθανάτια αγωνία, αν δεν οφείλονται σε ψυχικές αιτίες, είναι δύσκολα στην ερμηνεία τους από πρωτόπειρους ανθρώπους. Κάποιος που στοχάζεται έντονα γεμίζει την απόπνοιά του με σκέψεις ή υποκειμενικές εικόνες ζωντανεμένες από τα πάθη που τις γέννησαν" σκεπτόμενος και ενεργώντας προς άλλες κατευθύνσεις, μπορεί να υποκαταστήσει αυτές τις εικόνες με άλλες που έχουν διαφορετική μορφή και φύση. Στα όνειρα του μπορεί να ιδεί αυτές τις εικόνες να πεθαίνουν, νεκρές ή την κηδεία τους, και να τις νομίσει για φίλους ή εχθρούς. Κατ' αυτό τον τρόπο μπορεί, ενώ κοιμάται, να ιδεί τον εαυτό του ή ένα συγγενή να πεθαίνει, ενώ στην πραγματικότητα προειδοποιήθηκε ότι κάποια καλή σκέψη ή πράξη πρόκειται να υποκατασταθεί από μια κακή. Για παράδειγμα: Αν δει στ όνειρο του αγαπημένο φίλο ή συγγενή σε επιθανάτια αγωνία, είναι μια προειδοποίηση ενάντια σε ανήθικη ή άλλη άπρεπη σκέψη και πράξη, αλλά αν δει εχθρό ή κάποιο αποκρουστικό πράγμα που πεθαίνει, μπορεί να διορθώσει τους κακούς του τρόπους και να δώσει έτσι στον εαυτό του ή στους φίλους του τη χαρά. Συχνά, το τέλος ή η αρχή αγωνίας ή δοκιμασίας προλέγονται με όνειρα αυτού του είδους. Αυτά συμβαίνουν επίσης συχνά όταν ο ονειρευόμενος ελέγχεται από φανταστικές καταστάσεις κακού ή καλού. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση δεν είναι πια αυτός ο ίδιος, αλλά αυτό που τον κάνουν οι δεσπόζουσες επιδράσεις. Μπορεί να προειδοποιηθεί για καταστάσεις που πλησιάζουν ή για το ξέμπλεγμα τους απ' αυτές. Στα όνειρα μας βρισκόμαστε πιο κοντά στο πραγματικό εγώ μας παρά στον ξύπνιο μας. Αυτά τα απεχθή ή ευχάριστα περιστατικά που είδαμε ή ακούσαμε για μας στα όνειρα μας είναι όλα «δικής μας κατασκευής», αντανακλούν την αληθινή κατάσταση της ψυχής και του σώματος μας, και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ' αυτά, αν δεν τα εκδιώξουμε από την ύπαρξη μας με τη χρησιμοποίηση καλών σκέψεων και πράξεων, με τη δύναμη του πνεύματος που υπάρχει μέσα μας.

Θάλασσα: Αν δεις τη θάλασσα να είναι ήσυχη χωρίς κύμα θα έχεις επιτυχία σε ότι σκέφτεσαι να κάνεις και ερωτική χαρά. Αν είναι ταραγμένη και θολή πρόσεξε γιατί θα έχεις οικονομικές στεναχώριες. Αν περπατάς επάνω στη θάλασσα, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο, αν είσαι ήδη παντρεμένος θα κερδίσεις μια δίκη ή λεφτά. Αν δεις ότι κινδυνεύεις να πνιγείς θα πάθει μικρό ατύχημα, αν σωθείς από τον πνιγμό θα σωθείς από μεγάλο κίνδυνο. Αν πνιγείς και πεθάνεις πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή. Αν πέφτεις στη θάλασσα για να κολυμπήσεις θα μπλεχτείς σε μια άσχημη υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν κοιτάς τη θαλασσα και είναι καθαρά τα νερά της θα ακούσεις κάτι ευχάριστο για σένα, αν είναι βρώμικη όμως και με διάφορα αντικείμενα τότε είναι δυσάρεστα. Αν δεις ότι πίνεις θαλασσινό νερό θα αρρωστήσεις με το στομάχι σου. Αν είσαι στη θάλασσα με βάρκα μπορεί να κερδίσεις κάποιο λαχείο. Αν ψαρεύεις στη θάλασσα θα έχεις πρόταση γάμου.

Θαλασσινά: Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσινά ολόφρεσκα, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα σας συμβεί. Αν δείτε πως τα μαζεύετε εσείς σημαίνει πως σχεδιάζετε μια δουλειά και μπαίνετε στο δρόμο της επιτυχίας. Αν δείτε πως τα μαζεύει ένας φίλος σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβάλει αυτός ο φίλος στην επιτυχία σας. Αν τα τρωτέ και είναι ευχάριστα για την φρεσκάδα τους, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Δυσάρεστα νέα θα πάρετε αν τα θαλασσινά είναι χαλασμένα και σας προξενούν αηδία. ΕΙΔΙΚΑ, αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύατε κτένια σε θάλασσα πεντακάθαρη, ή τα βλέπατε στον ψαρά ολόφρεσκα και τα λαχταρούσατε και αγοράσατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τρώγατε τέτοια κτένια και αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως οι ειδήσεις οι ευχάριστες θα σας έλθουν από μακριά. Αν όμως τα δείτε χαλασμένα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν. Αν τρωτε χαλασμένα και βρώμικα χτένια οι ειδήσεις θα είναι πολύ δυσάρεστες.

Θαλασσοπούλια: Αν δείτε στον ύπνο σας θαλασσοπούλια, είδατε ένα πολύ καλό Όνειρο. Αν τα είδατε απλά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια ήσυχη και ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή σας. Αν τα δείτε να κάθονται στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν είστε άρρωστος θα γίνετε γρήγορα καλά. Για τους νέους σημαίνει ερωτική επιτυχία που μπορεί να καταλήξει σε γάμο. Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα θαλασσοπούλι, αυτό σημαίνει πως θα καταστρέψετε τη ζωή σας μόνος σας.

θαμμένος ζωντανός: Αν ονειρευτείτε πως σας έχουν θάψει ζωντανό, σημαίνει ότι πρόκειται να διαπράξετε ένα μεγάλο λάθος, που οι αντίπαλοι σας δε θ' αργήσουν να το εκμεταλλευτούν για να σας βλάψουν. Αν δείτε πως βγαίνετε από τον τάφο, ο αγώνας που κάνετε για κάτι θα έχει καλό αποτέλεσμα.
Θάνατος: Αν δεις ότι πέθανε κάποιο παιδί σου ή θα αποκτήσεις και άλλο παιδί ή το παιδί σου αυτό θα αποκτήσει δόξα και μακροζωία. Αν δεις ότι πεθαίνουν οι γονείς σου, τυχερά κέρδη θα έχεις ή και κληρονομιά. Αν βλέπεις ότι πεθαίνεις εσύ ο ίδιος θα μάθεις μια πολύ ευχάριστη είδηση για δικούς σου ανθρώπους. Αν δεις ότι πεθαίνει κάποιος που λείπει στα ξένα, τότε θα επιστρέψει. Αν όμως δεις άνθρωπο που έχει πεθάνει στην πραγματικότητα και τον βλέπεις να πεθαίνει θα χάσεις κάποιο δικό σου συγγενή. Αν δεις κάποιον να πεθαίνει και αμέσως να ανασταίνετε θα έχεις στεναχώρια μέσα στο σπίτι σου.

Θάμνος: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Οι ανύπαντροι θα περάσουν ευτυχισμένες μέρες με το πρόσωπο που αγαπούν. Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αν όμως δείτε πως περπατάτε και οι θάμνοι σας εμποδίζουν τα βήματά σας, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε φοβερές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας αυτό το καιρό. Πίκρες και βάσανα αν δείτε πως οι θάμνοι έχουν αγκάθια και δείτε πως σας τρυπούν. Αν δείτε πως οι θάμνοι έχουν πάρει φωτιά, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από κάποιον κίνδυνο. Αν δείτε πως ξεριζώνετε θάμνους αγκαθωτούς και τους πετάτε, αυτό σημαίνει απαλλαγή από βάσανα και στενοχώριες. Αν δείτε δικό σας άνθρωπο να έχει μπλέξει σε θάμνους αυτό σημαίνει πως χρειάζεται την βοήθειά σας.

θαυμασμός: Αν δείτε πως σας θαυμάζουν, σημαίνει ότι θα πίκρες και θλίψεις θα πάρεις, είναι κολακείες και κάποιοι θέλουν να σας εξαπατήσουν.
θεία Κοινωνία: Αν ονειρευτείτε πως κοινωνάς σημαίνει πως έχετε μετανιώσει για κάτι κακό που είχατε κάνει και θα επανορθώσετε με μεγάλη επιτυχία. Επίσης σημαίνει επιτυχία στη δουλειά σας, μία καινούρια ερωτική σχέση που θα καταλήξει σε γάμο και για οποιονδήποτε άλλον κοινωνά εκτός από εσάς πρόοδος και δόξα. Μόνο σε περίπτωση που προσπαθήσετε στην Αγία Τράπεζα να κοινωνήσετε και δεν τα καταφέρετε τότε σας περιμένουν άσχημες μέρες.

Θέατρο: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μέσα στο θέατρο και παρακολουθείτε μια παράσταση αόριστα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και σε ότι πρόβλημα είχατε μέχρι σήμερα θα βρείτε τη λύση του. Αν δείτε να μπαίνετε μέσα σε θέατρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη αισθηματική κατάκτηση. Αν δείτε πως θέλετε να μπείτε μέσα και δεν μπαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν εμπόδια.

Θεία Κοινωνία: Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε μέρος σε θεία Κοινωνία, είναι προειδοποίηση ότι θα απαρνηθείτε τις ιδέες ανεξαρτησίας που έχετε για ν' απολαύσετε κάποια άνομη επιθυμία σας. Αν ονειρευτείτε πως δεν υπάρχει ούτε ψωμί, ούτε κρασί στο τραπέζι σας, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε από τις προσπάθειες σας να φτάσετε στο σκοπό σας. Αν δείτε πως αρνηθήκατε τη μετάληψη, και αισθανθήκατε άξιος, σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα να πάρετε κάποια θέση που στην αρχή σας φαινόταν άπιαστη λόγω των ισχυρών αντιπάλων σας. Αν όμως αισθανθήκατε ανάξιος, σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες.

Θειάφι:Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.
Το θειάφι σημαίνει επίσης ερωτική αποτυχία ή ασθένεια.

Θείος: Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα θείο σας, θα έχετε δυσάρεστα νέα. Το να ονειρεύεστε επανειλημμένα κάποιο θείο κατάκοιτο, είναι σημάδι πως θα έχετε φασαρίες με τους συγγενείς σας, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αποξένωση, τουλάχιστο γι' αρκετόν καιρό. Αν δείτε στ' όνειρο σας θείο σας πεθαμένο, χρειάζεται προσοχή από θανάσιμους εχθρούς. Αν δείτε ότι έχετε παρεξηγηθεί με θείο σας, είναι προμήνυμα ότι στην οικογένεια θα δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις και δεν θα λείψουν οι αρρώστιες.

Θεός: Αν δεις τον ύπνο σου κάποιον τον οποίον πιστεύεις ότι είναι ο Θεός και αυτός είναι γαλήνιος και ήρεμος τότε έχεις καλά κέρδη και ευτυχία. Αν όμως είναι θυμωμένος τότε σημαίνει ότι η συμπεριφορά σου προς τους συνανθρώπους σου δεν είναι καλή και θα σε βλάψει ανεπανόρθωτα. Αν Τον προσκυνάς, τάζεις τάματα ή σου μιλά σημαίνει ότι αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα, αν έχεις οικονομικά προβλήματα θα τα προσπεράσεις, αν είσαι άνεργος σύντομα θα βρεις δουλειά, θα έχεις μακροζωία, καλό και ήσυχο θάνατο.

Θερμόμετρο: Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε θερμόμετρο, σημαίνει διαφωνίες στην οικογένεια και ατυχίες στην επιχείρηση. Σπασμένο θερμόμετρο προμηνά αρρώστια. Αν είδατε τον υδράργυρο να κατεβαίνει, οι υποθέσεις σας δεν θα έχουν καλή έκβαση. Αν ο υδράργυρος ανέβαινε, είναι σημάδι ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να ανανεώσετε τις επιχειρήσεις σας.

Θηλασμός: Αν βλέπεις στον ύπνο σε βυζαίνει μικρό παιδί πρόσεξε να μην ντροπιαστείς για αυτά που κάνεις ή μαλώσεις με το σπίτι σου, σε κλέψουν άτομα που θεωρείς έμπιστα. Αν δεις ότι εσύ βυζαίνεις από άλλον τότε θα έχεις χαρές και κέρδη στη δουλειά σου.
Θησαυρός:Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρήκατε θησαυρό, είναι σημάδι ότι θα σας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια σας για επιτυχία. Το να ονειρευτείτε ότι χάσατε θησαυρό, σημαίνει ότι θα περάσετε άσχημες ώρες και πιθανόν να απογοητευτείτε από φίλους σας.

Θηριοτροφείο: Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε μέσα σε θηριοτροφείο, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα.

Θησαυρός: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρήκατε θησαυρό, είναι σημάδι ότι θα σας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια σας για επιτυχία. Το να ονειρευτείτε ότι χάσατε θησαυρό, είναι σημάδι κακοτυχίας και αστάθειας φίλων.

Θόλος: Αν δείτε στ' όνειρο σας θόλο, ή ονειρευτείτε πως είσαστε κάτω από ένα θόλο, σημαίνει ότι ψεύτικοι φίλοι σας ωθούν προς ανεπίτρεπτους τρόπους για την εξασφάλιση κέρδους, θα κάμετε καλά να φυλαχτείτε απ' αυτούς τους φίλους.

Θόρυβος: Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα. Αν ο θόρυβος αυτός σας ξύπνησε, θα υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή στις υποθέσεις σας.

Θράκα: Αν δείτε στ' όνειρο σας κάρβουνα αναμμένα, είναι σημάδι ευχαρίστησης και πολλών ευχάριστων αλλαγών. Αν δείτε ότι τα χειρίζεστε ο ίδιος, σημαίνει μεγάλη χαρά. Αν δείτε σβηστά κάρβουνα, μπορείτε να περιμένετε φασαρίες και απογοητεύσεις.

Θρήνος: Αν ονειρευτείτε πως θρηνείτε, σημαίνει κακοτυχία και δυστυχία. Αν δείτε άλλους να θρηνούν, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε και θα χάσετε λόγω της κακής επιρροής ορισμένων φίλων. Για τους ερωτευμένους, αυτό το όνειρο σημαίνει καυγάδες και πιθανό χωρισμό. Το να δείτε στον ύπνο σας ότι θρηνούσατε πικρά ένα φίλο ή την απώλεια περιουσίας, σημαίνει αγώνες και απελπισία που θα καταλήξουν σε χαρά και κέρδος. Αν δείτε ότι θρηνούσατε το χαμό συγγενών, σημαίνει αρρώστια και απογοητεύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην αρμονία με τους συντρόφους σας και θα σας βοηθήσουν για ένα λαμπρότερο μέλλον.

Θρησκεία: Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι είναι πολύ θρήσκα σημαίνει ότι, με το να προσποιείται την αθώα και την καλή, θα κάνει τον αγαπημένο της να τη σιχαθεί. Αν δει ότι είναι άθρησκη, είναι σημάδι ανεξαρτησίας και ειλικρίνειας, καθώς και αγάπης για τους άλλους, πράγμα που θα της εξασφαλίσει εκτίμηση και θαυμασμό από το αντίθετο φύλο. Αν όμως ονειρευτεί ότι καταπατεί τους νόμους της θρησκείας, είναι μια προειδοποίηση και χρειάζεται προσοχή για να μην ξεπέσει στα μάτια των άλλων. Το να ονειρευτείτε ότι μια θρησκεία παρακμάζει, σημαίνει ότι η ζωή σας θα είναι πιο αρμονική από πριν. Αν δείτε ότι ένας ιερέας έπαψε να εκτελεί τα καθήκοντα του, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα σκευωρίας ή απογοητεύσεων. Τα όνειρα που έχουν σχέση με τη θρησκεία επαληθεύονται στην πραγματική ζωή όπως είναι, χωρίς συμβολισμούς.

Θρόνος: Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε θρόνο, σημαίνει ότι θα έχετε σύντομη άνοδο. Αν είναι χρυσός ο Θρόνος όμως σημαίνει ότι υπολογίζετε σε λάθος πράγματα. Αν δείτε ότι κατεβαίνατε από θρόνο, ή σας κατεβάζουν με τη βία θα πρέπει να περιμένετε απογοητεύσεις. Αν δείτε άλλους να κάθονται σε θρόνο, είναι προμήνυμα ότι με τη βοήθεια άλλων θα αποκτήσετε πλούτο.

Θυγατέρα: Αν δείτε στ' όνειρο σας τη θυγατέρα σας, σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα περιστατικά θα παραχωρήσουν τη θέση τους στην ευχαρίστηση και στην αρμονία. Αν την ονειρευτείτε ν' αποτυχαίνει στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας, θα δοκιμάσετε ενόχληση και δυσαρέσκεια από διάφορες αιτίες.

Θύελλα: Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, προμηνύονται απώλειες στις επιχειρήσεις και προβλήματα γι' αυτούς που δουλεύουν.

Θύμα: Αν ονειρευτείτε ότι είστε θύμα οποιασδήποτε ραδιουργίας, είναι σημάδι πως υπάρχει κίνδυνος να καταπιεστείτε από εχθρούς. Οι συγγενείς και οι γνωστοί σας θα απομακρυνθούν.

Θυμός: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε θυμωμένος, σημαίνει ότι σας περιμένει μια δοκιμασία. Επίσης σημαίνει απογοητεύσεις για τους ερωτευμένους ή χωρισμό, ή εχθροί μπορεί να κάμουν νέες επιθέσεις τόσο στην περιουσία σας όσο και στο πρόσωπο σας. Αν δείτε ότι φίλοι ή συγγενείς είναι θυμωμένοι μαζί σας, ενώ εσείς αντιμετωπίζετε το θυμό τους με σύνεση, σημαίνει ότι θα μεσολαβήσετε ανάμεσα σε αντιτιθέμενους φίλους και θα κερδίσετε την ευγνωμοσύνη τους.

Θυρωρός: Αν δείτε στ' όνειρο σας θυρωρό, σημαίνει καλή διαχείριση και υπάκουα παιδιά. Αν δείτε πως ψάχνατε να βρείτε τον θυρωρό και δεν τον βρίσκατε, σημαίνει μικροενοχλήσεις' αν τον βρήκατε, είναι σημάδι πως θα έχετε ευχάριστες επαφές με άγνωστους και πως οι υποθέσεις σας δεν θα συναντήσουν εμπόδια

Θεμέλια: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια που θ χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα. Αν δείτε ότι τα θεμέλια που ανοίγετε ή που βάζετε είναι σε άμμο ή σε έδαφος που δεν φαίνεται στερεό, αυτό θα πει πως δεν έχετε πάρει καλό δρόμο στη ζωή σας, ή δεν έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας και τίποτα δεν θα πάει καλά. Αν δείτε πως βάζετε πέτρες ή οτιδήποτε από τα θεμέλια τον σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για κάτι κακό που θα συμβεί σε συγγενή σας. Αν δείτε άλλους να βάζουν θεμέλια για το δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα σας έλθει μια μεγάλη απογοήτευση. Αν δείτε πως εσείς βάζετε θεμέλια σε άλλο οικόπεδο αυτό σημαίνει πως βαδίζετε πονηρά και δεν θα αργήσετε να τιμωρηθείτε γι αυτό. Για έναν ερωτευμένο που θα δει πως βάζει θεμέλια στο οικόπεδο της αγαπημένης του, αυτό σημαίνει πως θα απογοητευθεί από το φέρσιμο της. Αν δείτε πως γκρεμίζονται τα θεμέλια του σπιτιού σας αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή.

Θεομηνία: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξέσπασε μια θεομηνία χωρίς όμως να συμβαίνει αυτό κατά την διάρκεια του ύπνου σας αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε πολλούς κίνδυνους αυτές τις μέρες εξ αιτίας της απερισκεψίας σας. Αν δείτε πως ξέσπασε ξαφνικά και προφυλαχτήκατε από κάπου αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια αυτές τις μέρες που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως σας έδερνε η θεομηνία και δεν βρίσκατε μέρος να προφυλαχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλες καταστροφές και θα τις περάσετε μόνοι.