Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ι

Ιαματικό νερό: Αν ονειρευτείτε πως πίνατε ιαματικό νερό, σημαίνει πως η τύχη θα σας βοηθήσει στις προσπάθειες σας και πως θα χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για διασκέδαση.

Ιδρώτας: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι έχετε ιδρώσει, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες.

Ιατρείο: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πηγαίνετε σε ιατρείο, αυτό σημαίνει πως απειλεί αρρώστια ή εσάς ή μέλος της οικογένειάς σας. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ιατρείο ενώ δεν ήσασταν άρρωστος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει χαρά και ευτυχία από ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα συμβεί αυτές τις μέρες

Ιατροδικαστής: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ιατροδικαστής, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες που θα τις παρακολουθήσετε θέλετε δεν θέλετε χωρίς κανένα όφελος. Αν δείτε ιατροδικαστή να χάνει τη δουλειά του, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν πραγματικά. Αν δείτε να εξετάζει αγαπημένο σας πρόσωπο μετcί από κάποιο ατύχημα, αυτό σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε μια άγνωστη για σας πτυχή των αισθημάτων του απέναντί σας.

Ιατρός: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα γιατρό απλά, το όνειρό σας είναι πολύ καλό γιατί σημαίνει για σας χαρά και ευτυχία. Αν δείτε πως καλείτε γιατρό για σας ή για κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη στιγμή να σας προσφέρει μια μεγάλη βοήθεια, με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχει αρρώστια στην πραγματικότητα μέσα στο σπίτι σας. Αν υπήρχε άρρωστος και είδατε πως καλούσατε γιατρό, αυτό σημαίνει πως θα γίνει καλά. Αν δείτε να μπαίνει μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κακό θα σας συμβεί αν δεν υπάρχει άρρωστος να τον εξετάσει.

Ιερογλυφικά: Τα ιερογλυφικά στο όνειρο σημαίνουν πως μία συγκεχυμένη κριτική θα σας δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις και χρηματικές απώλειες. Αν δείτε ότι μπορέσατε να τα διαβάσετε, σημαίνει πως η επιτυχία σας στο να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια είναι εξασφαλισμένη.

Ιεροκήρυκας: Αν δείτε στ' όνειρο σας ιεροκήρυκα, σημαίνει πως ο δρόμος για την επιτυχία είναι εύκολος. Αν δείτε πως είστε ιεροκήρυκας, προβλέπονται απώλειες στη δουλειά και ταπεινές απολαύσεις. Αν δείτε πως ακούγατε κήρυγμα, σημαίνει ότι θα έχετε ατυχίες. Αν δείτε πως λογοφέρατε με έναν ιεροκήρυκα, σημαίνει πως θα χάσετε σε κάποιο διαγωνισμό. Αν δείτε πως ένας ιεροκήρυκας φεύγει από κοντά σας, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας θα κινηθούν με καινούργιες δυνάμεις. Αν τον είδατε λυπημένο, σημαίνει πως θα σας κατακρίνουν. Αν δείτε έναν ιεροκήρυκα με μακριά μαλλιά, σημαίνει πως θα καυγαδίσετε με ένα ανυπόφορο και εγωκεντρικό πρόσωπο.

Ιλαρά: Αν ονειρευτείτε πως πάσχετε από ιλαρά, σημαίνει πως η δουλειά σας θα σας προκαλέσει στενοχώριες και ανησυχίες. Αν δείτε πως άλλοι πάσχουν από αυτή την αρρώστια, σημαίνει πως θα προβληματιστείτε λόγω της κατάστασης των άλλων.
Ιστός Αράχνης: Αν δείτε ότι μπλεχτήκατε σε ιστό σημαίνει ότι κάτι σας απασχολεί και είστε εσείς αιτία για αυτή τη στεναχώρια. Οι υποθέσεις σας έχουν μπερδευτεί και είναι δύσκολο να τις ξεμπερδέψετε. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τον ιστό, τότε θα βγείτε "άβρεχτος" από τις άσχημες υποθέσεις σας.

Ιππασία: Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύατε, σημαίνει ατυχία στις επιχειρήσεις. Συνήθως αυτό το όνειρο συνοδεύεται από αρρώστια. Αν δείτε πως βαδίζατε έφιππος, αλλά σιγά, είναι σημάδι ότι οι υποθέσεις σας δεν θα εξελιχθούν ικανοποιητικά. Αν δείτε πως καλπάζετε, μερικές φορές σημαίνει ευημερία κάτω από επικίνδυνες συνθήκες.

Ιππικό: Αν δείτε στ' όνειρο σας μια μεραρχία ιππικού, σημαίνει προσωπική πρόοδο και διάκριση. Κάποια μικρή αίσθηση μπορεί να συνοδέψει την άνοδο σας.

Ισπανική μαντήλα: Αν ονειρευτείτε μια ισπανική μαντήλα, σημαίνει πως θα κάνετε ένα επικίνδυνο εγχείρημα που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Ιστός: Το να ονειρευτείτε ιστούς, είναι προμήνυμα ότι επιζήμιοι φίλοι θα σας δυσαρεστήσουν και θα σας βλάψουν. Αν ο ιστός δεν ήταν ελαστικός, σημαίνει ότι θ' αντέξετε στις επιθέσεις προσώπων που σας φθονούν και προσπαθούν ν' αποσπάσουν οφέλη.

Ιτιά: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ιτιά και είναι ανθισμένη καινούριο ξεκίνημα δουλειάς με επιτυχία. Αν η ιτιά είναι καμένη ή ξερή τότε θα χάσετε μέρος από τα χρήματα σας ή θα στεναχωρεθήτε για θάνατο κάποιου φίλου. Αν κόβετε την ιτιά θα κλάψετε για πρόσωπο σας αγαπημένο. Αποχωρισμό ή τσακωμό. Αν ποτίζετε την ιτιά θα κάνετε ή ευτυχισμένο γάμο ή θα έχετε απρόσμενα κέρδη.

Ίλιγγος: Γενικά ο ίλιγγος είναι στεναχώριες και προβληματισμοί και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα βρεθούν μπροστά σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να απομακρύνετε πρόσωπα που και στη πραγματικότητα σας προκαλούν ίλιγγο και δυσκολεύουν τη ζωή σας.

Ιώδιο: Όπως και αν το δείτε στο ύπνο σας, σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες.