Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Γ

Γάγγραινα: Αν ονειρευτείτε κάποιον να έχει προσβληθεί από γάγγραινα, προμηνύεται ο θάνατος ενός γονιού ή κοντινού συγγενή.

Γάζα: Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Για τον εραστή που θα δει την αγαπημένη του τυλιγμένη με γάζα, σημαίνει πως έχει μεγάλη επιρροή επάνω της.

Γάιδαρος: Αν βλέπεις γάιδαρο οι υποθέσεις που έχεις ξεκινήσει θα επιτύχουν αλλά με πολλή καθυστέρηση. Αν είσαι πάνω σε γάιδαρο ή βλέπεις πάρα πολλούς μαζί πρόσεχε γιατί δεν συμπεριφέρεσαι καλά στη κοινωνία και θα εξευτελιστείς. Αν πέσεις από γάιδαρο και είσαι άντρας θα σε εξευτελίσει η γυναίκα με την οποία έχεις σχέση. Αν ακούς γάιδαρο να γκαρίζει θα μάθεις νέα πολύ άσχημα για σένα.

Γάλα: Αν δεις ότι είσαι μωρό και θηλάζεις από γυναίκα θα αρρωστήσεις. Αν όμως είσαι έγκυος το μωρό που θα κάνεις έχει πολύ καλή υγεία. Αν είσαι γυναίκα και περιμένεις γάμο, και δεις ότι θηλάζεις θα παντρευτείς ένα πολύ καλό άντρα. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι θηλάζεις και είσαι φτωχός στη ζωή, γρήγορα θα σου έρθουν κέρδη. Αν βλέπεις ότι χύνεις γάλα φασαρίες, συγχύσεις. Α έχεις γάλα απλά στο δοχείο και είσαι έτοιμος να το πιεις, ευχάριστες καταστάσεις στα οικογενειακά σου. Αν δεις ότι πουλάς γάλα, δυσκολίες θα σε βρουν στη δουλειά σου, ενώ αν είσαι γυναίκα και πουλάς ή σου πουλούν γάλα πρόσεξε γιατί θα κάνεις σχέση ερωτική με πολύ κακό άτομο.

Γαλατάς: Αν είδες ότι κάποιος γνωστός σου ήταν γαλατάς, θα συναντήσεις προβλήματα στη δουλειά σου. Αν είσαι γυναίκα και είδες γαλατά στον ύπνο σου, σημαίνει ότι θα αδιαφορήσεις για τον έρωτα κάποιου προσώπου. Γενικά, πάντως, ο γαλατάς είναι όνειρο που προμηνύει βάσανα, σκοτούρες και δυσκολίες.

Γαλλικά- Γάλλος: Αν είδες ότι μίλαγες Γαλλικά, ότι ήσουνα Γάλλος ή ότι συναναστρεφόσουν με Γάλλους, σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα γεγονότα θα σου συμβούν και θα περάσεις πολλές στενοχώριες.

Γαλήνη: Αν δείτε στον ύπνο σας γαλήνιες θάλασσες, σημαίνει επιτυχή κατάληξη αμφίβολου εγχειρήματος. Αν ονειρευτείτε πως είσαστε γαλήνιος κι ευτυχισμένος, είναι σημάδι μακροζωίας, σωστής ζωής και ρωμαλέων γηρατειών. Αν δείτε ότι γαληνεύετε αυτούς που υποφέρουν, σημαίνει ότι θα αγαπηθείτε για τον ανθρώπινο και καλό χαρακτήρα σας. Αν ονειρευτείτε ότι γαληνεύετε την οργή άλλων είναι σημάδι ότι ο αγώνας σας θα χρησιμοποιηθεί για την πρόοδο τρίτων.

Γαλοπούλα: Το όνειρο με γαλοπούλες σημαίνει αφθονία στα εισοδήματα για τον αγρότη και κέρδη για τους εμπορευόμενους. Αν δείτε άρρωστα γαλοπούλα ή ψόφια, είναι προμήνυμα δύσκολων καιρών και ταπείνωσης. Αν δείτε πως τρώτε γαλοπούλα, σημαίνει ότι έρχονται όμορφες εποχές.

Γαλόνια: Αν ονειρεύτηκες ότι φόραγες γαλόνια, σημαίνει πως οι δουλειές σου θα πετύχουν και θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Αν είσαι στρατιωτικός και είδες ότι σου έδωσαν γαλόνια, σημαίνει ότι γρήγορα θα προαχθείς.

Γάμος: Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ο γάμος είναι χωρίς παπά και χωρίς μουσική, αν είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις και αν είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και βλέπετε ότι παντρεύεστε στον ύπνο σας το ίδιο άτομο θα έχεις πολλά τυχερά κέρδη. Αν δεις την γυναίκα σου ότι παντρεύετε με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνεύει από χωρισμό. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα.
Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη κα φήμη στη ζωή του. Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια.

Γάμπες: Αν είδες ότι έδειχνες τις γάμπες σου, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια ερωτική επιτυχία. Αν ονειρεύτηκες αντρικές ή γυναικείες γάμπες, σημαίνει ότι θα σου κάνουν κάποια ερωτική πρόταση.

Γαμπρός: Αν ονειρεύτηκες γαμπρό, πρόσεξε γιατί σημαίνει πως θα έχεις καβγάδες με συγγενικά σου πρόσωπα.

Γάντια: Αν ονειρευτείτε πως φοράτε καινούργια γάντια, σημαίνει πως θα είστε προσεκτικός στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Ίσως αντιμετωπίσετε μηνύσεις ή προβλήματα στη δουλειά σας, τα οποία όμως θα ξεπεράσετε με επιτυχία. Αν δείτε πως φοράτε παλιά ή κουρελιασμένα γάντια, θα σας προδώσουν και θα έχετε απώλειες. Αν δείτε πως χάσατε τα γάντια σας, σημαίνει πως θα σας εγκαταλείψουν και θα πρέπει να κερδίσετε μόνος το ψωμί σας. Αν δείτε πως βρήκατε ένα ζευγάρι γάντια, σημαίνει πως θα παντρευτείτε ή θα αρχίσετε καινούργια ιστορία αγάπης. Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως βοηθά μια κυρία να βάλει τα γάντια της, σημαίνει πως η σύντροφος του θα τον εκθέσει. Αν δείτε πως βγάζετε τα γάντια σας, σημαίνει πως η τύχη δε θα σας βοηθήσει στην αγάπη και στις επιχειρήσεις.

Γκαρνταρόμπα: Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας. Αν δείτε ότι η γκαρνταρόμπα σας είναι ελλιπής, θα ζητήσετε σχέσεις με αγνώστους.

Γάτα: Αν δεις γάτα στη στέγη του σπιτιού σου κάποιος από το σόι σου θα αρρωστήσει. Αν δεις ότι σε γρατζουνάει γάτα, πρόσεξε γιατί η υπόληψη σου κινδυνεύει. Το ίδιο και όταν την ακούς να νιαουρίζει. Αν χαϊδεύεις γάτα να ξέρεις ότι γύρω σου οι φίλοι σου σε κολακεύουν μόνο για να κερδίσουν από σένα. Αν απλώς βλέπεις γάτα να ξέρεις ότι κάποιος σε κλέβει, είτε μέσα στο σπίτι σου είτε στη δουλειά σου. Αν η γάτα είναι θυμωμένη μαζί σου και θέλει να σου επιτεθεί θα μαλώσεις με κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο.

Γατάκια: Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες. Όνειρο με γατάκια σημαίνει μικροφασαρίες και απώλειες, εκτός και ονειρευτείτε ότι τα σκοτώνετε, οπότε είναι ένδειξη ότι θα γλιτώσετε από τις στενοχώριες. Αν δείτε φίδια να σκοτώνουν γατάκια, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα πληγωθούν μόνοι τους στην προσπάθεια τους να πληγώσουν εσάς.

Γανώνω: Αν είδες ότι γάνωνες εσύ ή κάποιος άλλος, σημαίνει ότι από κάπου θα έχεις κέρδη ή άτι θα λάβεις μια ευχάριστη επιστολή σχετική με χρήματα που δεν περίμενες.

Γαργάλισμα: Αν είδες ότι κάποιοι γαργαλίζονταν, σημαίνει ότι θα μαθευτεί κάποια σκανδαλώδης υπόθεση για την οποία θα ντραπείς.

Γαρίδα: Η γαρίδα είναι κακό σημάδι. Προμηνύει αποτυχία στις δουλειές σου, στενοχώριες και δυσάρεστα μπερδέματα στις υποθέσεις σου.

Γαρίφαλο: Αν είδες ότι πρόσφερες γαρίφαλα, σημαίνει άτι θα έχεις πολλές ερωτικές επιτυχίες -ιδιαίτερα αν ήταν κόκκινα. Αν, όμως, ήταν λευκά, κίτρινα ή μαραμένα, θα λάβεις δυσάρεστες ερωτικές ειδήσεις. Αν είδες ανθοδέσμη γαριφάλων, σημαίνει γάμο ή αρραβώνα κάποιου γνωστού σου προσώπου.

Γαύγισμα: Αν είδες σκύλο να γαβγίζει πρόσεχε γιατί κάποιος εχθρός σου θέλει να σε καταστρέψει.

Γδέρνω: Αν είδες κάποιον να γδέρνει, σημαίνει ότι γρήγορα θ' απαλλαχτείς από βάσανα και σκοτούρες.

Γδύνω: Αν είδες ότι έγδυνες κάποιον, σημαίνει ότι θα λάβεις μια απρόσμενη χαρά. Ενώ, αν δεις ότι κάποιος σε έγδυνε ή ότι γδυνόσουνα μόνος σου, σημαίνει ότι θα εξευτελιστείς για κάποια ανόητη πράξη σου.

Γείτονας: Αν ονειρεύτηκες πως τσακωνόσουν με γείτονα, κάποιος γνωστός σου θα προσπαθήσει να σε βλάψει. Αν μιλούσες με γείτονα σημαίνει ότι διαδίδονται κακές φήμες σε βάρος σου. Αν είδες πως οι γείτονές σου διασκέδαζαν, ο κόσμος σ' επαινεί και σ' αγαπά, ενώ αν απλά είδες γείτονα κι είσαι ανύπαντρος (η), σύντομα θα σου κάνουν πρόταση γάμου.

Γελώ: Αν δεις ότι γελάς θα μάθεις άσχημα νέα. Αν γελούν άλλοι θα γίνεις αιτία να λυπηθούν και να κλάψουν άτομα τα οποία αγαπάς. Αν ακούς γέλια χωρίς να τα βλέπεις είναι δυσάρεστες ειδήσεις.

Γελωτοποιός: Αν ονειρεύτηκες ότι ήσουν γελωτοποιός, σημαίνει πως εξαιτίας σου θα μπλεχθούν σε δυσάρεστες καταστάσεις κάποιοι άλλοι. Αν είδες, όμως, ότι κάποιος άλλος ήταν γελωτοποιός, πρόσεχε γιατί κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν.

Γεμίζω: Αν είδες πως γέμιζες οποιοδήποτε δοχείο, τ' όνειρο θεωρείται καλό και προμηνύει πολλά κέρδη.

Γενναίος: Αν ονειρεύτηκες πως ήσουν γενναίος ή φερόσουν με γενναιότητα, κάποια καλή πράξη θα κάνεις.

Γενέθλια: Αν ένας νέος δει στ' όνειρο του γενέθλια, είναι σημάδι ευτυχίας" για ένα γέρο, αυτό το όνειρο σημαίνει μακρόχρονη ταλαιπωρία και λύπη.

Γενέθλια Δώρα: Αν δείτε πως πήρατε γενέθλια δώρα, σημαίνει ότι θα εκπληρωθούν πάρα πολλές επιθυμίες σας. Για έναν εργαζόμενο, σημαίνει πρόοδο στη δουλειά του. Αν δείτε πως δίνατε γενέθλια δώρα, σε γιορτή ή δεξίωση, σημαίνει πως θα κάμετε κάποιες υποχωρήσεις, όχι μεγάλες.

Γένια: Αν βλέπεις ότι έχεις γένια μεγάλα, ο κόσμος σε αγαπά και θέλει να βρίσκετε μαζί σου, αλλά έχεις και πολύ άγχος. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι έχεις γένια γρήγορα θα παντρευτείς. Αν όμως είσαι παντρεμένη σημαίνει χωρισμός, εκτός αν είσαι έγκυος που τότε σημαίνει θα κάνεις αγόρι. Αν δεις ότι ξεριζώνεις τα γένια σου, θα πετύχεις καλή γυναίκα στο γάμο σου. Αν σου ξεριζώνουν άλλοι τα γένια, θα χάσεις ή συγγενή ή χρήματα. Αν ξυρίζεις τα γένια σου ή σε ξυρίζουν θα απαλλαγείς από πολλές στεναχώριες και άγχη.

Γάντια:Αν ονειρευτείτε πως φοράτε καινούργια γάντια, προσέξτε τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Ίσως αντιμετωπίσετε δικαστικά προβλήματα και στη δουλειά σας, τα οποία θα ξεπεράσετε με επιτυχία.
Αν δείτε πως φοράτε παλιά ή κουρελιασμένα γάντια, προσέξτε να μην σας κλέψουν ή να χάσετε κάτι προσωπικό σας. Αν δείτε πως χάσατε τα γάντια σας, θα σας εγκαταλείψουν και θα σας προδώσουν. Αν δείτε πως βρήκατε ένα ζευγάρι γάντια, σημαίνει πως θα παντρευτείτε ή θα αρχίσετε μια καινούργια σχέση. Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως περνά στα χέρια μιας κυρίας γάντια σημαίνει πως η σύντροφος του θα τον εκθέσει.
Αν δείτε πως βγάζετε τα γάντια σας, σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι από φροντίδες και προβλήματα.

Γέννα:Αν η γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πως γέννησε, είναι σημάδι μεγάλης χαράς και προμήνυμα καλής κληρονομιάς.
Αν είναι γυναίκα ανύπαντρη, σημαίνει απώλεια αρετής και εγκατάλειψη από τον εραστή της. Αν είναι γυναίκα έγκυος στην πραγματικότητα και δει πως γεννάει σημαίνει ότι το παιδί της θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή και θα έχει μεγάλη τύχη.

Γεράκι:Αν ονειρευτείτε γεράκι, σημαίνει αγαπητά σας πρόσωπα θα σας κοροϊδέψουν. Αν προσπαθήσετε στο όνειρο σας να το σκοτώσετε, σημαίνει πως θα υπερνικήσετε εμπόδια μετά από σκληρό αγώνα. Αυτό το όνειρο δείχνει επίσης πως κοντά σας βρίσκονται εχθροί που προσπαθούν να επωφεληθούν από το παραμικρό σας λάθος. Αν δείτε όμως πως καταφέρατε να τα διώξετε από κοντά σας, χωρίς να πληγωθεί κανείς, σημαίνει πως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν δείτε ένα ψόφιο γεράκι, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα εκλείψουν. Αν το δείτε να μιλά, είναι προμήνυμα ότι κάποιο παλιό σκάνδαλο θα βγει στη επιφάνεια και η σύνδεση του με το πρόσωπο σας θα σας βλάψει.
Αν δείτε γεράκι να κάθεται σε σιδηροτροχιά, σημαίνει πως κάποιο δυστύχημα και απώλεια θα σας βρει. Αν δείτε πολλά γεράκια στον ύπνο σας, σημαίνει γενικά λόγια άτοπα ή κουτσομπολιά τα οποία θα σας βλάψουν.

Γερανός Βίντσι: Γερανός στο όνειρο φανερώνει δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο σας προς την επιτυχία.

Γερανός Πουλί: Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα σμήνος γερανών να ταξιδεύουν προς το βορρά, είναι σημάδι σκοτεινών προοπτικών για τις επιχειρήσεις. Για μια γυναίκα, σημαίνει απογοήτευση" μα αν τους δείτε να πετούν προς το νότο, προμηνύεται μια χαρούμενη συνάντηση φίλων που απουσιάζουν, και ότι οι ερωτευμένοι θα παραμείνουν πιστοί. Αν τους δείτε να πετούν προς το έδαφος, επίκεινται ασυνήθιστα σοβαρά γεγονότα.

Γεύμα:Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μόνοι σας, σημαίνει ότι κάποιον περιμένετε να έρθει ο οποίος δεν το έχει σκοπό. Αν είσαι νέα κοπέλα και ονειρευτείς ότι γευματίζεις με τον εραστή σου σημαίνει ότι θα έχετε διαφωνίες. Αν το γεύμα όμως γίνεται σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Αν δείτε πως είσθε καλεσμένος, μαζί με άλλους πολλούς επισκέπτες, σε γεύμα, σημαίνει ότι θα φιλοξενηθείτε από πρόσωπα που θα σας προσφέρουν πολλές εξυπηρετήσεις ή θα έχεις άνοδο σε κάποιο τομέα της ζωή σου.

Γέφυρα:Αν δείτε στον ύπνο σας γέφυρα γκρεμισμένη, μελαγχολία θα έχετε από απώλεια πολύτιμων κτημάτων και θλιβερές καταστάσεις σας αναμένουν. Για ένα ερωτευμένο άτομο, προμηνύει διαφωνίες, καυγάδες και χωρισμό. Αν δείτε πως περνάτε γέφυρα, σημαίνει ότι τελικά θα υπερνικήσετε τις δυσκολίες που ορθώνονται μπροστά σας. Αν δείτε γέφυρα να καταρρέει μπροστά σας, φυλαχτείτε από την προδοσία και από ψεύτικους θαυμαστές. Επίσης προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στους συνανθρώπους σας γιατί δεν είναι ο σωστός. Αν κάτω από τη γέφυρα δείτε να κυλούν ξάστερα νερά, έρχεται αφθονία. Αν όμως τα νερά είναι θολά και ταραγμένα, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι απογοητευτικά.

Γυάρδα Μέτρο: Αν δείτε στον ύπνο σας μέτρο, σημαίνει αγωνία από μια ασυνήθιστα εντατική προσπάθεια για κάποια εργασία.

Γιαγιά: Αν δείτε στον ύπνο σας την γιαγιά σας και αυτή είναι ζωντανή, σημαίνει πως θα σας συμβούν ευτυχισμένα γεγονότα σύντομα. Αν είναι πεθαμένη και προσπαθεί να σας πάρει κοντά της θα σας συμβεί μεγάλο ατύχημα. Αν σας διώχνει, αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε από σοβαρό κίνδυνο. Αν την δείτε απλώς αυτό σημαίνει πως έχετε έναν γερο προστάτη.

Γιαούρτι: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε γιαούρτι και το πηγαίνετε σπίτι σας αυτό σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να γίνουν καυγάδες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως τρώτε γιαούρτι θα σας παρουσιαστούν προβλήματα στην δουλειά σας και στους γύρω σας.

Γιαπί: Αν δείτε πως περνάτε από κάπου και σας έκανε εντύπωση ένα γιαπί, αν αυτό είναι καινούργιο, σημαίνει πως μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που αν δεν τη χάσετε θα σας κάνει ευτυχισμένο, αν το γιαπί είναι εγκαταλελειμμένο, σημαίνει πως έχετε αφήσει να σας ξεφύγει μια ευκαιρία γι αυτό σκεφθείτε όσο είναι καιρός. Αν το γιαπί είναι δικό σας και δουλεύετε σε αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένα γεγονότα στη ζωή σας.

Γιαταγάνι: Αν δείτε γιαταγάνι στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολλές φασαρίες μέχρι που θα σας φέρουν και σε κίνδυνο της ζωής σας.

Γιασεμί: Αν δείτε στο ονειρο σας γιασεμί ή γιασεμιά αυτό σημαίνει για σας ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως σας προσφέρουν γιασεμιά θα γνωρίσετε άτομο του άλλου φύλου με το οποίο θα σας συνδέσει μεγάλος και φλογερός έρωτας. Αν σε ανύπαντρο (η) προσφέρουν στον ύπνο τους γιασεμιά αυτό σημαίνει πως σύντομα τους περιμένει γάμος.

Γιατρός: Αν ονειρευτείτε γιατρό, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχει η υγεία σου και το έχεις παραμελήσει, πρέπει να το κοιτάξεις. Για μια νέα κοπέλα που θα δει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί γιατρό, σημαίνει ο άντρας που έχει σχέση μαζί της, θα την ξεγελάσει. Αν είναι άντρας και βλέπει γιατρό ότι τον εξετάζει, να προσέξει στη δουλειά του γιατί κάποιος από τους συνεργάτες του θέλει να τον βλάψει.

Γίγαντας: Αν ονειρευτείτε γίγαντας να παρουσιάζεται μπροστά σας, σημαίνει πως κάποιος θέλει να σας βλάψει ή θα αντιμετωπίσετε συναγωνισμό στη δουλειά σας. Αν βλέπετε ότι παλεύετε με γίγαντα και τον νικήσετε σημαίνει πως θα καταπολεμήσετε τους εχθρούς σας και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια στη δουλειά σας. Αν σας νικήσει σημαίνει το αντίθετο.

Γίδα: Αν δείτε πολλές γίδες στον ύπνο σας σημαίνει ότι οι δουλείες που ετοιμάζετε θα πάνε καλά και πιθανόν να κληρονομήσετε κάποιο μακρινό συγγενή. Αν οι γίδες πέφτουν και ψοφούν οι απομακρύνονται από τον χώρο, προβλήματα στη δουλειά σας και απώλεια χρημάτων. Αν κάποια γίδα σας ορμά, προσέξετε τους εχθρούς σας που θα προσπαθήσουν να μάθουν σχέδια της δουλειάς σας.
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως μαλώνει με γίδα ή τράγο, σημαίνει πως θα χάσει την υπόληψη της λόγω της κακής διαγωγής της.
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως πίνει από γίδα γάλα, σημαίνει πως θα παντρευτεί για λεφτά και δεν θα απογοητευτεί.

Γιορτή: Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Αν μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως μέσα σε αυτή τη γιορτή ψάχνει να βρει κάποιο άτομο σημαίνει πως θα βρει το ταίρι της σύντομα. Αν ξαφνικά από την γιορτή εξαφανιστούν όλοι και μείνετε μόνοι εσείς που βλέπετε το όνειρο, στεναχώρια στα αισθηματικά σας.

Γιος: Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα. Αν τον δείτε άσχημο και να υποφέρει από κακή υγεία, προβλήματα τα οποία θα υποστεί και στο τέλος θα ξεπεράσει με τη δική σας βοήθεια.

Γκαζόν: Αν δείτε ότι περπατάτε πάνω σε περιποιημένο γκαζόν, σημαίνει χαρά και μεγάλη ευημερία. Αν το χόρτο είναι ξερό, σημαίνει διαφωνίες και χωρισμό. Αν ονειρευτείτε φίδια να σέρνονται στο χόρτο μπροστά σας, προμηνύονται προδοσίες και άσχημα φερσίματα των άλλων, που θα σας γεμίσουν απόγνωση. Αν δείτε πως περπατάτε σε μαραμένο γκαζόν, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα υγείας και οικονομικά. Αυτό το όνειρο είναι από τα καλύτερα, αν το γκαζόν που θα δείτε είναι φρέσκο και περιποιημένο.

Γκάιντα: Το όνειρο αυτό δεν είναι κακό, εκτός αν η μουσική είναι τραχιά και οι παίκτες κουρελήδες.

Γκαλερί Τέχνης: Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί Τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

Γκάρισμα: Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Γκαρσόν: Οι φίλοι σας, μετά από αυτό το όνειρο, θα σας περιποιηθούν και με εγκαρδιότητα. Αν ονειρευτείτε γκαρσόνι με σχισμένα και βρώμικα ρούχα, αυτό σημαίνει πως κάποιοι άνθρωποι θα επωφεληθούν και θα κάνουν κακή χρήση της φιλοξενίας σας.

Γκέμια: Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Γκέτα: Αν δείτε στ' όνειρο σας γκέτες, μπορείτε να περιμένετε διασκεδάσεις και αντιζηλίες.

Γκυ Φυτό: Αν ονειρευτείτε γκυ, είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Για τους νέους, το γκυ στο όνειρο σημαίνει ευχάριστες διασκεδάσεις. Αν το δείτε όμως μέσα σε άσχημο όνειρο, σημαίνει ότι θα απογοητευθείτε από κάτι.

Γλάρος: Αν ονειρευτείτε γλάρους, είναι προμήνυμα για ειρηνικές συμφωνίες με μη γενναιόδωρους ανθρώπους. Το να δείτε ψόφιους γλάρους σημαίνει χωρισμό από φίλους για πολύ καιρό.

Γλύκισμα: Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα σας στεναχωρέσουν δικοί σας άνθρωποι. Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, κάποιο αγαπητό σας πρόσωπο θα σας προδώσει ή οι φίλοι σας θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Εκείνη που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα έχει οικογενειακές διαφωνίες και προσοχή στα κουτσομπολιά τα οποία θα προκαλέσει η ίδια και θα φέρουν ταραχές.

Γλύπτης:Αν δείτε στ' όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα. Για γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο σύζυγος ή ο εραστής της είναι γλύπτης, σημαίνει ότι θα ευνοηθεί από πρόσωπα με υψηλές θέσεις.

Γλουτοί (κώλοι): Αν δείτε τους δικούς σας γλουτούς ή τους γλουτούς άλλων, αυτό σημαίνει πως θα σας προσβάλουν γιατί δεν είναι η συμπεριφορά σας όπως αρμόζει και ταιριάζει στον κύκλο σας. Αν δείτε γυναικείους γλουτούς ωραίους αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες ερωτικές επιτυχίες και ερωτικές απολαύσεις, αν φυσικά φερθείτε ανάλογα στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν είστε γυναίκα και δείτε γυναικείους γλουτούς αυτό σημαίνει πως στον έρωτα και στα αισθήματά σας δεν φέρεστε καλά.

Γλυκάνισο: Αν δείτε πως αγοράζετε ή αγοράσατε γλυκάνισο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες εμπορικές και αισθηματικές επιτυχίες. Αν όμως δείτε πως το τρώτε ή το βράζετε για να το πιείτε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια στενοχώρια που δεν την περιμένατε αλλά δεν θα κρατήσει και πολύ.

Γλυκό Κουταλιού: Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Αν μια γυναίκα δει ότι φτιάχνει γλυκό, είναι καλός οιωνός: θα έχει καλούς φίλους και ευχάριστο σπιτικό.

Γλίστρημα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι γλιστράτε, σημαίνει απογοητευτικές διαπραγματεύσεις, και για τους ερωτευμένους προμηνύεται χωρισμός. Επίσης στεναχώρια στα επαγγελματικά σας και πιθανότατα με τους συγγενείς σας διαπληκτισμούς.

Γλύπτης: Αν δείτε στ' όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα. Για γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο σύζυγος ή ο εραστής της είναι γλύπτης, σημαίνει ότι θα ευνοηθεί από πρόσωπα με υψηλές θέσεις.

Γλίστρημα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι γλιστράτε, σημαίνει απογοητευτικές διαπραγματεύσεις, και για τους ερωτευμένους προμηνύεται χωρισμός. Το να δείτε ότι γλιστρήσατε από λόφο σκεπασμένο με πρασινάδα σημαίνει ότι θα καταστραφείτε από απατηλές υποσχέσεις.

Γνωριμία: Αν δείτε πως συναντήσατε κάποιο γνωστό και συνομιλήσατε ευχάριστα μαζί του, σημαίνει πως οι δουλειές σας θα κυλήσουν ομαλά, και πως θα υπάρξει κάποια ασυμφωνία στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά μικρή. Αν δείτε πως φιλονικούσατε ή μιλούσατε σε έντονο ύφος με γνωστό, θα πρέπει να περιμένετε ταπεινώσεις και μπλεξίματα στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως νιώσατε ντροπή από τη συνάντηση γνωστού προσώπου, ή το συναντήσατε σε ακατάλληλο χρόνο, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείτε για αθέμιτη διαγωγή και πως κάποιοι άλλοι θα προδώσουν το μυστικό. Για μια νέα γυναίκα που είδε στον ύπνο της πολλές γνωριμίες σημαίνει ότι οι δουλειές της θα πάνε καλά και ότι ο ερωτάς της αξίζει τον κόπο. Αν δει ότι ο κύκλος των γνωριμιών της ήταν μικρός, θα σταθεί άτυχη στην απόκτηση κοινωνικών ευνοιών.

Γόνατα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάθεστε σε κάποιου προσώπου τα γόνατα, σημαίνει ευχαρίστηση και ασφάλεια. Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι κρατάει κάποιον στα γόνατα της σημαίνει ότι θα εκτεθεί στα μάτια των φίλων της. Το να δει ένα φίδι στα γόνατα της, είναι προμήνυμα ότι θα ντροπιαστεί από τους εχθρούς της. Αν δει μια γάτα στα γόνατα της, αυτό προοιωνίζεται κινδύνους και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις συναναστροφές της.

Γονείς: Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας, ενώ είναι πεθαμένοι, είναι προειδοποιητικό σημάδι για προβλήματα που έρχονται και πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Αν τους δείτε - ενώ είναι ζωντανοί και βρίσκονται στο σπίτι σας -χαρούμενους, σημαίνει ευχάριστες αλλαγές στην οικογένεια. Για τη νέα γυναίκα, συνήθως σημαίνει γάμο και ευημερία. Αν τους δείτε ντυμένους στα μαύρα, σημαίνει απογοήτευση. Το να ονειρευτείτε τους γονείς σας δυνατούς και ικανοποιημένους σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ευνοϊκό περιβάλλον1 οι επιχειρήσεις σας και οι σχέσεις σας θα ευημερήσουν. Τα αντίθετα θα συμβούν, αν δείτε τους γονείς σας θλιμμένους και αδύναμους.

Γούνα: Αν ονειρευτείτε πως είστε ντυμένος με γούνα, σημαίνει ότι κοκορεύεσαι πολύ και πρόσεχε αυτά που λες γιατί θα γίνεις περίγελος. Αν δείτε ότι σας χαρίζουν μια ακριβή γούνα, προβλέπονται τιμές και πλούτη. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως φοράει ακριβή γούνα, σημαίνει πως θα παντρευτεί μεγάλο άντρα με πολλά λεφτά.

Γουρούνια:Το να ονειρευτείτε παχιά, καλοθρεμμένα γουρούνια να τρώνε μέσα στις λάσπες προσέξτε τις αλλαγές στις επιχειρήσεις σας και τις συμφωνίες που θα κάνετε γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Ή προσέχετε τους συνανθρώπους γύρω σας στο αν είναι σωστοί απέναντι σας. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε φωνές γουρουνιών, σημαίνει πως θα έχετε άσχημα νέα από φίλους που λείπουν και θα λυπηθείτε από κάποιο θάνατο ή από τις λανθασμένες προβλέψεις σας. Αν ονειρευτείτε πως ταΐζετε δικά σας γουρούνια, σημαίνει πως θ' αυξηθεί η ιδιοκτησία σας.
Αν δείτε πως διαπραγματεύεστε γουρούνια, σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλη περιουσία μετά από σκληρή δουλειά.

Γραβάτα: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε μια γραβάτα χωρίς όμως να σας προξενεί καμιά εντύπωση το δέσιμο της στο λαιμό σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια πολύ σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν όμως δείτε πως αγοράζετε μια γραβάτα, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες. Αν σας χαρίζουν μια γραβάτα θέλουν να σας βάλουν σε μπελάδες. Αν την φοράτε και δείτε πως σας στενεύει αυτό σημαίνει σκοτούρες και στενοχώριες.

Γράφω: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάθεστε με μια κόλλα χαρτί και ένα μολύβι χαρτί και γράφετε κάτι που όταν ξυπνήσετε δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι γράφατε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως γράφετε κάποιο λογοτεχνικό έργο π.χ. ποίημα, μυθιστόρημα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν καταστάσεις δυσάρεστες. Αν γράφτε κάποια επιστολή εμπορικής σημασίας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προχωρήσετε με δύναμη και επιμονή σε κάτι που σας αφορά για να το κερδίσετε. Αν δείτε πως γράφετε κάποιο κρατικό έγγραφο, σημαίνει πως θα εμπλακείτε σε καταστάσεις δυσάρεστες που δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε. Αν δείτε πως κάθεστε και γράφετε ερωτική επιστολή, αυτό σημαίνει πως κοροϊδεύετε με τα αισθήματα των άλλων, πράγμα που θα σας κάνει να μετανιώσετε.

Γράμμα: Αν δείτε στον ύπνο σας γράμμα, σημαίνει ότι θα πάρεις νέα τα οποία περίμενες σύντομα. Αν δείτε ότι γράψατε γράμμα, σημαίνει ότι το πρόσωπο που έχεις σχέσεις το ζηλεύεις και το καταπιέζεις. Αν ονειρευτείτε πως λάβατε ανώνυμο γράμμα, σημαίνει ότι θα πληγωθείτε από πρόσωπο που δεν το υποψιάζεστε.

Γρίφος: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ασχολείσθε να λύσετε έναν γρίφο, μια σπαζοκεφαλιά κ.λ.π., αυτό σημαίνει πως θα έχετε μπερδέματα, αγωνίες, στενοχώριες αν προσπαθείτε να λύσετε και δεν τα καταφέρνετε. Αν όμως δείτε πως τα λύσατε αυτό σημαίνει πως θα περάσετε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσετε ατές τις μέρες και θα νοιώσετε μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Γραμματόσημο: Αν ονειρευτείτε γραμματόσημα, σημαίνει πως έχετε καλό σύστημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων σας και πως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Αν δείτε πως δέχεστε γραμματόσημα σαν δώρο, σημαίνει πως σύντομα θα διακριθείτε σε κάποιον τομέα. Τα σχισμένα γραμματόσημα προμηνούν εμπόδια στην πρόοδο σας.

Γραμμόφωνο: Αν ονειρευτείτε πως ακούατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει. Αν το γραμμόφωνο ήταν χαλασμένο, σημαίνει πως ένα γύρισμα της τύχης θα εμποδίσει προγραμματισμένες διασκεδάσεις.

Γραφείο: Το να ονειρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε γραφείο, σημαίνει απροσδόκητη κακοτυχία. Αν δείτε χρήματα επάνω σε γραφείο, είναι σημάδι ξαφνικής απαλλαγής από ιδιωτικές δυσκολίες.

Γροθια: Αν δείτε στο ονειρο σας πως κοιτάζετε τις γροθιές σας και τις βλέπετε πως δεν είναι γερές και δυνατές, αυτό σημαίνει πως έχετε χάσει την δυναμικότητά σας και δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε σωστά και αποτελεσματικά. Αν δείτε πως δεν είναι αδύνατες αυτό σημαίνει πως έχετε μέσα σας δυνάμεις και θα μπορέσετε να αντιδράσετε δυναμικά σε μια δύσκολή σας στιγμή. Αν δείτε πως σας χτυπούν γροθιές αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας δώσουν δύναμη να πολεμήσετε τους εχθρούς σας. Αν ο εχθρός σας χτυπά αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει την ευκαιρία να τον κατατροπώσετε.

Γρύλος: Αν ακούσετε γρύλο στ' όνειρο σας, είναι προμήνυμα δυσάρεστων νέων' ίσως πληροφορηθείτε το θάνατο κάποιου φίλου που μένει μακριά. Αν ονειρευτείτε πως είδατε γρύλο, είναι σημάδι σκληρού αγώνα με τη φτώχεια. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί γρύλο σημαίνει πως έχει νευρικό και εριστικό σύζυγο.

Γυάλες: Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Αν δείτε γυάλες γεμάτες, θα έχετε επιτυχίες. Αν αγοράσετε γυά- λες στ'όνειρό σας, η επιτυχία σας θα είναι αβέβαιη και τα βάρη σας θα είναι ασήκωτα. Αν δείτε σπασμένες γυάλες, αρρώστιες και βαθιές απογοητεύσεις σας περιμένουν.

Γυάλισμα: Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

Γυλιός: Αν δείτε γυλιό στον ύπνο σας, σημαίνει ότι τις μεγάλες ευχαριστήσεις θα τις βρείτε μακριά από τις γνωριμίες σας και τους φίλους σας.

Γύμνια: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι σωστή και θα εκτεθείτε στην κοινωνία και ότι είστε αρκετά επιπόλαιοι. Αν ονειρευτείτε άλλους γυμνούς, σημαίνει ότι κάποιος θα σας εκθέσει και θα σας προδώσει. Αν ονειρευτείτε ότι είστε ξαφνικά χωρίς ρούχα και προσπαθείτε να σκεπάσετε τη γύμνια σας, σημαίνει ότι επιδιώξατε απαγορευμένες απολαύσεις, αντίθετες με τα ευγενικά σας αισθήματα, και προσπαθείτε τώρα να επανορθώσετε.

Γυναίκα: Αν δεις απλά γυναίκα στον ύπνο σου, περίμενε στεναχώρια ή ελαφριά αρρώστια. Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή και ωραία και σου μιλάει γλυκά περίμενε καλή έκβαση στις υποθέσεις σου. Αν φοράει μαύρα ρούχα θα λάβεις στενάχωρο μήνυμα. Αν τα ρούχα της είναι άσπρα μπορεί να έχεις ακόμη και προαγωγή σε κάποιο τομέα. Αν είναι ξανθή με καλοχτενισμένα μαλλιά τότε θα λάβεις ευχάριστο μήνυμα και τυχερό. Αν φοράει κόκκινα ρούχα, κάτι απρόσμενο σε περιμένει και αν είσαι ανύπαντρος/η, ακόμη και γάμο. Αν σε χαϊδεύει γυναίκα θα απαλλαγείς από μεγάλες στεναχώριες. Αν προσπαθήσεις να σκοτώσεις γυναίκα πρόσεχε γιατί κάνεις κάτι κακό στη ζωή σου και θα το πληρώσεις ακριβά. Αν σε σκοτώνει αυτή δόξα και τιμές σε περιμένουνε. Αν ζητάς γυναίκα σε γάμο και σε δέχεται θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου. Αν όμως δεν σε δέχεται πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου.

Γύπας: Το να δείτε γύπα στ' όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος. Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

Γύφτος:Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας. Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της. Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του.
Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.

Γωνία: Αν κάποιος δει στ' όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιους να σιγομιλούν σε μια γωνιά, σημαίνει πως εχθροί επιδιώκουν να σας καταστρέψουν. Είναι πιθανό πως κάποιος που τον θεωρούσατε φίλο να αποδειχθεί προδότης των συμφερόντων σας.