Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ο

Οβελίας/σούβλα: Αν βλέπεις οβελία, αρνί ή άλλο είδος κρέατος στην σούβλα περίμενε γλέντια και διασκεδάσεις. Αν δεις ότι φοβερίζεις κάποιον με σούβλα, θα βλάψεις κάποιον, αν άλλος σε απειλεί πρόσεξε γιατί σε κάποια διασκέδαση σου θα σου συμβεί κάτι κακό. Αν δεις ότι τρυπάς ή σκοτώνεις άλλον με τη σούβλα τότε θα αποφύγεις μεγάλο κίνδυνο με την εξυπνάδα σου, αν άλλος σκοτώσει εσένα με τη σούβλα, θα κινδυνεύσεις σοβαρά αλλά στο τέλος θα σωθείς. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη, ανύπαντρη ή ηλικιωμένη και βλέπεις σούβλα, θα παρευρεθείς σε γλέντι σύντομα.

Οδοντίατρος: Αν δείτε ότι ο οδοντίατρος εργάζεται στο στόμα σας, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε λόγους ν' αμφιβάλλετε για την τιμή και ειλικρίνεια κάποιου προσώπου που εκτιμούσατε πολύ μέχρι τώρα. Το να δείτε οδοντίατρο να δουλεύει στο στόμα νέας γυναίκας, σημαίνει πως θα σοκαριστείτε για κάποιο σκάνδαλο στο κοντινό σας περιβάλλον.

Οβολός: Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνατε τον οβολό σας στον έρανο μιας φιλανθρωπικής οργανώσεως, σε έναν φτωχό ή στον δίσκο μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε υποκρισία και ξεδιαντροπιά σε ανθρώπους που σας έδειξαν καλοσύνη. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε χαρακτήρα αν θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δώσει με το φέρσιμό της δικαιώματα στο περιβάλλον της να ανακαλυφθούν τα ψέματα της και οι βρώμικες πράξεις της. Αν είναι νέα κοπέλα, σημαίνει πως όλοι θα την κατηγορήσουν και θα την διαβάλουν και θα έχουν δίκιο. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας οβολούς, δηλαδή τις παλιές δεκάρες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν περιστάσεις που θα ανταλλάξετε πικρά λόγια που θα σας στενοχωρήσουν αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως βρήκατε πενταροδεκάρες και δεν τους δώσατε σημασία, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να αντικρούσετε και να αποφύγετε δυσάρεστα λόγια γύρω από το άτομό σας και την αξιοπρέπειά σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως πετούσατε πενταροδεκάρες.

Οδηγός: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε οδηγός αυτοκινήτου ή τον δικού σας ή ξένου, σημαίνει πως θα σημειώσετε άνοδο στις δουλειές σας και στην κοινωνική σας θέση. Αν δείτε πως οδηγείτε αυτοκίνητο και τρέχετε σε ένα δημόσιο δρόμο και πως προχωρούσατε άνετα, αυτό σημαίνει πως η επιτυχία σας είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη. Αν δείτε πως ταξιδεύατε και για κάποια αιτία σταματήσατε, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά και θα σημειώσετε μια κάμψη που δεν την είχατε φανταστεί. Αν δείτε πως σας σταμάτησε η τροχαία να σας ελέγξει, αυτό σημαίνει πως ή Θα αναβάλετε κάποιο ταξίδι ή κάποια συμφωνία που είχατε να κάνετε δεν θα γίνει. Αν δείτε πως οδηγείτε σε στροφές, σημαίνει πως θα σας βρουν εμπόδια και ανωμαλίες τις οποίες θα ξεπεράσετε. Αν δείτε πως οδηγείτε μια νεκροφόρα, αυτό σημαίνει πως θα σας τύχουν λεφτά ή κάποια κληρονομιά. Αν δείτε πως οδηγείτε τραίνο, το όνειρό σας δεν είναι καλό και σημαίνει δυστυχία, πίκρες και βάσανα. Αν δείτε πως πήρατε μια αμαξοστοιχία χωρίς επιβάτες και την οδηγούσατε, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιον θάνατο. Αν δείτε πως οδηγείτε κάποιο καραβάνι στην έρημο, σημαίνει πως μεγάλες ταλαιπωρίες θα έχετε αυτόν τον καιρό. Αν οδηγείτε ζώα ή ανάπηρο άτομο, αυτό είναι καλό γιατί θα πάρετε κάποια αμοιβή που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως έχετε οδηγό κάποιο άλλο άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι άνδρας 8α πάνε καλά αt δουλειές σας. Αν είστε νέος και δείτε να έχετε οδηγό γυναίκα, σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας φερθούν πονηρά και ύπουλα. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως έχετε οδηγό έναν άνδρα, σημαίνει πως θα φερθούν σε σας πονηρά και ύπουλα.

Οδοιπόρος: Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατούσατε για να πάτε κάπου, αυτό σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες αυτόν τον καιρό. θα κουραστείτε πολύ αλλά στο τέλος σας περιμένει η επιτυχία. Το όνειρο σημαίνει πως θα στερηθείτε αλλά θα σημειώσετε κέρδη που δεν τα περιμένατε, αλλά όλα θα τα πετύχετε μόνοι σας. Αν δείτε πως προχωρούσατε ενώ συναντούσατε εμπόδια, σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά όλες σας τις δυσκολίες θα τις ξεπεράσετε. Αν δείτε πως περνούσε από κοντά σας ένας άλλος οδοιπόρος, σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις αλλά θα καθυστερήσουν. Αν είστε γυναίκα και δείτε κάποιον οδοιπόρο, αυτό σημαίνει πως, αν είστε παντρεμένη, θα πάει ταξίδι ο σύζυγός σας για εμπορικούς λόγους ή θα του τύχει μετάθεση αν είναι υπάλληλος. Αν είστε νέα, σημαίνει πως θα γνωρίσετε άνδρα από μακρινό μέρος που θα γίνει σύζυγός σας. Κακό για μια γυναίκα είναι αν δει ότι οδοιπορεί. Σημαίνει πως την περιμένουν βάσανα, πίκρες και στενοχώριες. Αν δείτε να οδοιπορεί στρατιωτικό τμήμα, σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιες άσχημες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν.

Οδοντογλυφίδες: Οι οδοντογλυφίδες, στ' όνειρο, προμηνούν ότι μικροανησυχίες και αντιζηλίες θα σας ενοχλήσουν, αν τους δώσετε προσοχή. Αν δείτε ότι χρησιμοποιούσατε οδοντογλυφίδα, θα πάρετε μέρος σε σκευωρία εναντίον φίλου σας.

Οικογένεια: Αν δείτε στ' όνειρο σας την οικογένεια σας να ζει με αρμονία και ευτυχία, σας περιμένουν υγεία και ευχάριστες καταστάσεις. Αν όμως ονειρευτείτε την οικογένεια σας να βασανίζεται από αρρώστια και διαμάχες, σας περιμένουν απογοητεύσεις.

Οικόσημο: Αν δείτε στ' όνειρο σας το οικόσημό σας -- όσοι βέβαια έχετε -- σημαίνει ότι σας περιμένει κακοτυχία. Ουδέποτε θα αποχτήσετε έναν τίτλο.

Οδόφραγμα: Αν δείτε στον ύπνο σας να κατασκευάζεται ένα οδόφραγμα, ή να παίρνετε μέρος μαζί με άλλους στην κατασκευή του, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει πρόοδος στη ζωή σας και ότι θα κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Κακό είναι όμως το όνειρο αν δείτε να σας φράζει το δρόμο κάποιο οδόφραγμα και να μην σας επιτρέπει να προχωρήσετε. Αν δείτε πως κατασκευάζουν άλλοι οδόφραγμα και εσείς απλά παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως δεν θα δείξετε την ανάλογη προσοχή και διάθεση να αρπάξετε καλές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και θα μετανιώσετε πολύ γι αυτό. Αν δείτε πως κάποιο οδόφραγμα σας προστάτευε, αυτό σημαίνει πως με σιγουριά και ασφάλεια θα αντιμετωπίσετε φουρτούνες που θα προέρχονται από αντιπάλους και εχθρούς σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην φοβάστε γιατί κανείς δεν θα μπορέσει να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως τρέχατε με αυτοκίνητο και παραμερίσατε κάποιο οδόφραγμα ή το περάσατε, αυτό σημαίνει πως τίποτε δεν μπορεί να σας εμποδίσει, η επιτυχία είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη.

Οικοτροφείο: Αν δείτε στ' όνειρο σας οικοτροφείο, είναι προμήνυμα ότι θα έχετε μπλεξίματα και ανωμαλίες στις επιχειρήσεις σας, και είναι πιθανόν να αλλάξετε τη διαμονή σας.

Οκταπόδι: Αν δεις ότι πιάνεις χταπόδι πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί θα μαλώσεις με την οικογένεια σου. Αν δεις ότι σε πιάνει με τα πλοκάμια του και δεν μπορείς να ξεφύγεις, πρόσεχε γιατί θα δανειστείς λεφτά που δεν θα μπορείς να επιστρέψεις ή μπορεί να μπλέξεις σε ερωτική σχέση η οποία θα σε καταστρέψει. Αν βλέπεις πολλά χταπόδια μαζί φίλοι σου ή δικοί σου άνθρωποι θα σε βλάψουν. Αν δεις ότι το τρως ίσως αρρωστήσεις ή θα συκοφαντηθείς από αντίζηλο σου.

Ομελέτα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας σερβίρουν ομελέτα, σημαίνει πως θα σας κολακέψουν με σκοπό να σας εξαπατήσουν. Αν δείτε πως τρώτε ομελέτα, σημαίνει πως θα σας επιβληθεί κάποιος που ουσιαστικά δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας.

Ομπρέλα: Αν βλέπεις ότι κρατείς ομπρέλα ανοικτή θα έχεις πολύ καλές προτάσεις, αν μάλιστα βρέχει σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες.Αν η ομπρέλα είναι κλειστή πρόσεξε να προφυλαχθείς από κακές προθέσεις που έχουν άλλοι απέναντι σου. Αν αγοράζεις ομπρέλα πρόσεξε το ταίρι σου γιατί πιθανόν να σε απατά. Αν κρατείς ομπρέλα και σου καίγεται ή σπάζει, ο σύντροφος σου θα αρρωστήσει.

Ομπρελίνο: Αν δείτε στ' όνειρο σας νέα κορίτσια να κρατάνε ομπρελίνα, είναι σημάδι ευημερίας και ευτυχίας. Σπασμένο ομπρελίνο, στ' όνειρο, προλέγει αρρώστια και θάνατο νεαρού προσώπου.

Ομορφιά: Η ομορφιά, με οποιαδήποτε μορφή κι αν την ονειρευτείτε, είναι καλό σημάδι. Αν δείτε μια όμορφη γυναίκα, μπορείτε να περιμένετε ευχαρίστηση και κερδοφόρες επιχειρήσεις. Ένα καλοκαμωμένο και όμορφο παιδί προμηνά αμοιβαία αγάπη και ευτυχισμένη ένωση. Το να ονειρευτείτε όμορφα πράγματα, είναι προμήνυμα ευτυχίας σε όλα τα πρόσωπα που συνδέονται μαζί σας. Για τον ερωτευμένο που θα ονειρευτεί πως η αγαπημένη του είναι όμορφη στην ψυχή και στο σώμα, σημαίνει πως σύντομα θα κάνει έναν αξιοζήλευτο γάμο. Αν δείτε στ' όνειρο σας το δικό σας πρόσωπο όμορφο, σημαίνει πως θα ευνοηθείτε από την τύχη.

Ομίχλη: Η ομίχλη στον ύπνο σου σημαίνει πάντα ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες στο να απαντήσεις στις σκέψεις και τις πράξεις σου.

Ονειροκρίτης: Αν βλέπεις ότι συμβουλεύεσαι ονειροκρίτη, θα επιτύχουν οι δουλειές σου τις οποίες νόμιζες για χαμένες. Αν είσαι γυναίκα θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τρυφερότητα από τον σύζυγο σου. Αν όμως είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς σύντομα. Αν ονειρευτείς ότι γράφεις ονειροκρίτη, κοίταξε να ασχολείσαι με τα δικά σου προβλήματα και εργασίες και όχι με των άλλων.

Όπλα: Αν βλέπεις οτιδήποτε όπλα, ή πολεμικά ή κυνηγετικά θα έρθεις σε σύγκρουση με φίλους ή συγγενείς σου. Αν τα κρατείς θα σε συμπαθήσει και θα σε τιμήσει κόσμος, αν πληγώνεσαι από αυτά φρόντισε την υγεία σου γιατί πρόκειται να αρρωστήσεις σοβαρά. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι κρατείς όπλο θα παντρευτείς άντρα με πολύ καλή θέση.

Οραματισμός: Αν ονειρευτείτε οποιοδήποτε όραμα, να περιμένετε ασυνήθιστες εξελίξεις στις επιχειρήσεις σας και μια διαφορετική ατμόσφαιρα στην ιδιωτική ζωή σας. Τα πράγματα για ένα διάστημα θα σας έρθουν ανάποδα, και ενώ οι αλλαγές στις επιχειρήσεις και στην ιδιωτική ζωή σας θα φανούν άσχημες, τελικά θα δημιουργηθεί βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Οργή: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είστε οργισμένος, προβλέπονται καυγάδες και κακή συμπεριφορά προς τους φίλους σας. Αν δείτε άλλους οργισμένους, είναι σημάδι δυσμενών συνθηκών για τις επιχειρήσεις και δυστυχία στην κοινωνική σας ζωή. Αν μια κοπέλα ονειρευτεί οργισμένο τον αγαπημένο της, σημαίνει πως θα έχει κάποιες διαφωνίες μαζί του.

Όρκος: Αν δεις ότι κάποιος σου ορκίζεται πρόσεξε γιατί θα σε μπλέξει σε άσχημες καταστάσεις άνθρωπος διεφθαρμένος. Αν είσαι γυναίκα κάποιος εκμεταλλεύεται την αγνότητα και την καλοσύνη σου.Αν εσύ ορκίζεσαι σε κάποιον, θα κάνεις εσύ κακό σε αυτόν. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι η γυναίκα σου ορκίζεται σε σένα, είναι προμήνυμα ότι κάποιος άνθρωπος θα σε περιφρονήσει και θα προσπαθήσει να σε εξευτελίσει. Αν όμως σου ορκίζεται κληρικός, με την υπομονή και την καλοσύνη σου θα καλυτερέψει η τύχη σου.

Ορφανός: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δίνατε συλλυπητήρια σε ορφανά, σημαίνει πως οι ανησυχίες των άλλων θα σας αγγίξουν και θ' αναγκαστείτε ίσως να θυσιάσετε τη διασκέδαση σας. Αν τα ορφανά είχαν κάποια συγγένεια μαζί σας, σημαίνει πως θ' αναλάβετε καινούργια καθήκοντα που θα σας απομακρύνουν από τους φίλους σας.

Ορχήστρα: Αν ονειρευτείτε πως συμμετείχατε σε ορχήστρα, σημαίνει ευχάριστες διασκεδάσεις και πιστή και μορφωμένη σύντροφο. Αν δείτε πως ακούγατε μουσική ορχήστρας, σημαίνει πως οι γνώσεις που έχετε για τους ανθρώπους σας κάνουν ένα αγαπητό πρόσωπο και πως όλες οι χάρες θα σας δοθούν απλόχερα.

Όσπρια: Αν είσαι φτωχός και ονειρευτείς απλώς όσπρια ή ότι τα τρως, θα αποκτήσεις πολλά κέρδη και τιμή από τους γύρο σου, αν όμως είσαι πλούσιος θα πάθεις υλικές ζημιές και ίσως να χάσεις την θέση σου στην δουλειά. Αν πωλείς όσπρια κάποιοι σε κατηγορούν και θα το μάθεις.Αν βράζεις τα όσπρια, θα έχεις καλή ζωή και υγεία ενώ αν είσαι ασθενής θα αναρρώσεις.

Οστρακιά: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι υπάρχει επιδημία οστρακιάς, σημαίνει πως κινδυνεύετε από αρρώστια ή από την επιρροή κάποιου εχθρού. Αν δείτε πως ένας συγγενής σας πέθανε από οστρακιά, σημαίνει πως θα σας ξεγελάσουν και θα σας βλάψουν

Ουίσκυ: Αν το ονειρευτείτε σε φιάλη, σημαίνει ότι θα προσέχετε πολύ τα συμφέροντα σας και θα επιτύχετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το να δείτε πως πίνατε μόνος σας ουίσκυ, δείχνει ότι θυσιάζετε τους φίλους σας λόγω της φιλαυτίας σας. Αν δείτε πως καταστρέφατε ουίσκυ, θα χάσετε τους φίλους σας από την τσιγκουνιά σας. Το ουίσκι, στ' όνειρο, δεν προμηνά καλές προοπτικές. Κάποιου είδους απογοητεύσεις πάνε να εμφανιστούν στον ορίζοντα. Αν το δείτε και το πιείτε, σημαίνει ότι θα αποχτήσετε κάτι πολύ επιθυμητό έπειτα από μόχθο και πολλές απογοητεύσεις. Αν το δείτε μόνο, ποτέ δεν θ' αποχτήσετε αυτό για το οποίο τόσο πολύ μοχθήσατε.

Ουρά: Αν ονειρευτείς ότι έχεις ουρά σημαίνει θα κάνεις κακές πράξεις από τις οποίες θα βλαφτείς και θα εξευτελιστείς, ή θα χωρίσεις από τον σύντροφο σου ή ο χωρισμός μπορεί να οφείλετε και σε πολύχρονη απουσία του. Αν δεις ουρά κοντή αλόγου, θα σε εγκαταλείψουν οι φίλοι σου, αν όμως είναι πυκνή και μακριά καλούς φίλους θα έχεις και την βοήθεια από αυτούς.

Ουρανός: Αν δεις καθαρό ουρανό και να φωτίζετε από ήλιο σημαίνει προαγωγή και τα όνειρα σου υλοποιούνται, αν μάλιστα είσαι ανύπαντρη τότε περίμενε ένα καλό γάμο. Αν είναι νύκτα και ο ουρανός είναι καθαρός και γεμισμένος με άστρα ή με την σελήνη πάλι θα σου συμβούν καλά ή θα έχεις ένα καλό γάμο αλλά θα γίνουν με κάποια καθυστέρηση. Αν ονειρευτείς σκοτεινό ουρανό και συννεφιασμένο, άσχημα νέα θα ακούσεις, αν πέφτουν λουλούδια από τον ουρανό κάποιος σου είπε ψέματα και σε εξαπάτησε. Αν πέφτουν από τον ουρανό πτηνά από μακρινούς συγγενείς θα έχεις καλές ειδήσεις, αν όμως πέφτουν άλλα ζώα που δεν είναι πτερωτά, λύπες, πίκρες και βάσανα θα σε βρουν. Αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις προς τον ουρανό τότε προαγωγή και πλούτη θα έχεις. Αν όμως βλέπεις ουρανό να με κεραυνούς, αστραπές και βροντές μεγάλη καταδρομή θα έχεις στην τύχη σου.

Ουράνια σημεία: Αν δείτε στ' όνειρο σας τα ουράνια σημεία, ή αστερισμούς του Ζωδιακού Κύκλου, είναι προμήνυμα ατυχών περιστατικών που θα σας αναγκάσουν να κάμετε άκαιρα ταξίδια. Ο έρωτας ή οι επιχειρήσεις μπορεί να πάνε στραβά' στο σπίτι προβλέπονται καυγάδες, αν δεν είστε συνεπής με τις υποσχέσεις σας.

Ουράνιο τόξο: Το ουράνιο τόξο στο όνειρο είναι σημάδι ότι πλησιάζουν ασυνήθιστα γεγονότα. Οι υποθέσεις σας υπόσχονται ευνοϊκά αποτελέσματα και οι σοδειές θα είναι πλούσιες. Για τους ερωτευμένους, το ουράνιο τόξο είναι σημάδι ευτυχισμένου δεσμού. Αν δείτε πως το ουράνιο τόξο κρέμεται πάνω από καταπράσινα δέντρα, είναι σημάδι απεριόριστης επιτυχίας σε κάθε υπόθεση.

Οχιά: Αν δείτε στ' όνειρο σας πεθαμένο φίλο, μα που φαίνεται να κείτεται κάτω και ν' αναπνέει, και τη στιγμή που ανασηκώνεται και ανακάθεται να τον χτυπάει μια οχιά και έπειτα να εξαφανίζονται και οι δυο μέσα στους κοντινούς θάμνους, σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε μεγάλη στενοχώρια για την κακοτυχία φίλων' σημαίνει ακόμη ότι κάποια απώλεια απειλεί εσάς τον ίδιο. Για μια νέα γυναίκα που είδε στον ύπνο της οχιά, σημαίνει ότι κάποιο δόλιο πρόσωπο πρόκειται να της προκαλέσει στενοχώριες. Αν δει ότι η οχιά φεύγει από αυτήν^θα μπορέσει να υπερασπιστεί την υπόληψή της από τις επιθέσεις που της γίνονται.

Οχλαγωγία: Ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν απογοητευτικό τέλος. Αν δείτε φιλικό πρόσωπο να σκοτώνεται σε οχλαγωγία, σημαίνει κακοτυχία σε όλους τους τομείς.

Οχυρό: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οχυρό να ορθώνετε μπροστά σας και σας κάνει εντύπωση που ήταν γεμάτο στρατιώτες με όπλα που σημαδεύουν, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο ισχυρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας όσο είναι καιρός. Αν το δείτε έρημο κι εγκαταλειμμένο, αυτό σημαίνει πως ή θα βρείτε αντίπαλο που δεν θα μπορέσει να σας βλάψει ή θα έχετε πιο μεγάλο στήριγμα σε κάποια δύσκολή σας στιγμή. Αν όμως δείτε πως είστε μέσα σε ένα οχυρό και δείτε πως αισθάνεστε ασφάλεια, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ησυχία γαλήνη και σιγουριά γιατί θα κάνετε έτσι τις δουλειές σας ώστε να μην μπορεί να σας κάνει κανείς κακό.