Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ρ

Ραβανί: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ταψί λαχταριστό ραβανί κι αυτό σας ανοίγει την ορεξη, σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις δύσκολες και δεν θα τις χειριστείτε καλά. θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα χάσετε μια ωραία ευκαιρία στη ζωή σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια εις βάρος σας. Αν προσφέρετε ή σας προσφέρούν ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε ή θα πάρετε χαρά στο ή από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν τρώτε ραβανί, σημαίνει πως θα σημειώσετε σημαντική αισθηματική επιτυχία.

Ραβασάκι: Αν δείτε στον ύπνο σας πως λάβατε κάποιο ραβασάκι από το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο νέο θα πάρετε, θα είναι σχετικό με την εργασία σας και θα σας ευχαριστήσει πολύ. Αν δείτε πως γράφετε εσείς ένα ραβασάκι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως κάποια δυσάρεστη κατάσταση θα επικρατήσει στην οικογένειά σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν γράφετε ραβασάκι σε άγνωστο άτομο, σημαίνει πως θα πάρετε στενοχώρια από την' δουλειά σας. Αν λαβαίνετε ραβασάκι από άγνωστο πρόσωπο, σημαίνει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σας κυριεύσει ένα αμοιβαίο ερωτικό πάθος με πρόσωπο που δεν το γνωρίζατε πριν.

Ραβδί: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε ένα ραβδί και το έχετε για παιχνίδι, σημαίνει πως κάποιο ταξιδάκι αναψυχής θα θελήσετε να κάνετε. Αν δείτε πως το θέλετε για στήριγμα, σημαίνει πως θα βρείτε ένα στήριγμα καλό στη ζωή σας αυτές τις μέρες την στιγμή που θα έχετε αυτήν την ανάγκη. Αν δείτε πως ψάχνετε να βρείτε ένα ραβδί γιατί έχετε ανάγκη να στηριχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον. Αν δείτε πως σπάσατε ένα ραβδί που κρατούσατε, σημαίνει πως θα σας βρει απαγοήτευση και στενοχώρια. Αν δείτε πως το χάσατε ή σας το πήρανε άλλοι, αυτό σημαίνει πως από βλακεία κι ανεμελιά δική σας θα χάσετε μια μεγάλη υποστήριξη.

Ραδίκι: Αν δείτε στ' όνειρο σας ραδίκια με πράσινα φύλλα και λουλούδια, είναι προμήνυμα ευτυχισμένων ενώσεων και πλούσιου περιβάλλοντος.

Ραδίκια: Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχαν ραδίκια στον μανάβη της γειτονιάς σας, στο χωράφι ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια ωραία γνωριμία με άτομο του αντίθετου φύλου. Να προσέξετε όμως, να έχετε συγκρατημένο ενθουσιασμό γι αυτήν την γνωριμία. Αν δείτε πως μαζεύετε ραδίκια, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές στενοχώριες στη ζωή σας εξ αιτίας του τρόπου που ενεργείτε και με τις επιλογές που κάνετε. Αν δείτε πως καθαρίζετε ραδίκια, θα πικραθείτε από μεγάλη αχαριστία. Αν δείτε πως τρώτε ραδίκια, σημαίνει πως θα ακούσετε λόγια που θα σας πληγώσουν βαρείά γιατί θα τα ακούσετε από άνθρωπο που δεν το περιμένατε και δεν είχατε καθόλου φανταστεί. Αν δείτε απλά ότι τα μαγειρεύετε, σημαίνει πως το μπλέξιμο και οι στενοχώριες θα προέλθουν από άτομα της οικογένειάς σας. Οι νέοιες που θα δουν αυτό το όνειρο να μην ενθουσιαστούν από τις καινούργιες γνωριμίες και να προσέξουν πολύ τις σχέσεις τους, να εξετάσουν το ποιόν των ανθρώπων που κάνουν παρέα και ειδικά αν σκέφτονται να παντρευτούν. Το όνειρο με ραδίκια είναι πολύ κακό σημάδι.

Ραδιόφωνο: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίξατε το ραδιόφωνό σας για να ακούσετε ειδήσεις, αυτό σημαίνει πως σας διακατέχει η αγωνία για το πώς σας αντιμετωπίζουν στην κοινωνία και στον κύκλο σας. Αν δείτε πως ανοίξατε το ραδιόφωνο για να ακούσετε μουσική, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε τις ειδήσεις που περιμένατε αλλά θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες ανάλογα με τη μουσική που μετέδιδε εκείνη στη στιγμή το ραδιόφωνο. Αν ήταν ευχάριστη, τα νέα θα είναι ευχάριστα, αν ήταν δυσάρεστη, τα νέα θα σας λυπήσουν. Αν ακούγονταν παράσιτα, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μεγάλες διαφωνίες αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ραδιόφωνο, να περιμένετε συνταρακτικά γεγονότα αυτόν τον καιρό.

Ράψιμο: Αν ονειρευτείτε πως ράβατε καινούργια ρούχα, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη, που θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Ραντίζω: Αν ραντίζεις κάποιον με καθαρό νερό, κάποιος άνθρωπος σε ευγνωμονεί και πιθανόν να σε κάνει συνέταιρο του και θα κερδίσεις πολλά λεφτά. Αν σε ραντίζει άλλος πάλι θα ωφεληθείς από κάποιον άνθρωπο ή θα έχεις βοήθεια μεγάλη και καλές ειδήσεις. Αν σε ραντίζει γυναίκα θα ερωτευτείς πολύ δυνατά, αν σε ραντίζουν με αγιασμό μεγάλες χαρές σε περιμένουν.

Ράφτης: Αν δείτε στ' όνειρο σας ράφτη, είναι σημάδι ότι θα δημιουργηθούν στενοχώριες και προβλήματα σχετικά με κάποιο ταξίδι που σχεδιάζετε. Αν δείτε πως διαφωνούσατε με κάποιο ράφτη, σημαίνει ότι θ' απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα κάποιου σχεδίου σας. Αν ονειρευτείτε ότι ράφτης σας παίρνει μέτρα, είναι προμήνυμα πως θα έχετε διαφωνίες και φασαρίες με πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος.

Ράχη: Αν δείτε στον ύπνο σας μια γυμνή ράχη, σημαίνει απώλεια δύναμης. Το δόσιμο συμβουλής ή το δανεισμό χρημάτων είναι επικίνδυνο. Συχνά, ύστερα απ' αυτό το όνειρο ακολουθεί αρρώστια. Αν δείτε κάποιον να σας γυρίζει τη ράχη και να φεύγει, μπορεί να είστε βέβαιος ότι ο φθόνος και η ζήλια εργάζονται για να σας βλάψουν. Αν δείτε στον ύπνο σας τη δική σας ράχη, κάτι κακό σας περιμένει.

Ρέγγα: Αν ονειρευτείτε ρέγγα, σημαίνει πως μετά βίας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις οικονομικές δυσκολίες. Αργότερα όμως θα έρθει η επιτυχία.

Ρευματισμός: Το να ονειρευτεί κανείς ότι προσβλήθηκε από ρευματισμούς, είναι σημάδι πως τα σχεδία του θ' αργήσουν να πραγματοποιηθούν. Αν δει ότι άλλοι έχουν προσβληθεί, προμηνύονται απογοητεύσεις.

Ρήτορας: Αν ονειρευτείτε ότι γοητευθήκατε από την ευγλωττία ενός ρήτορα, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε τους κόλακες που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να βοηθήσετε ανάξιους ανθρώπους. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως αγάπησε ένα ρήτορα, σημαίνει πως οι έρωτες της θα επηρεάζονται από την εξωτερική εμφάνιση.

Ρίγος: Αυτό το όνειρο οφείλεται μερικές φορές στην αρρωστημένη κατάσταση του ονειρευόμενου. Αν δείτε ότι ταράζόσταν από ρίγη, σημαίνει ότι θα υποφέρετε από κάποια σωματική ανωμαλία, και ότι οι κυμαινόμενες γνώμες για τις υποθέσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο χείλος της καταστροφής. Αν δείτε άλλους να δοκιμάζονται από ρίγη, σημαίνει ότι θα προσβάλετε ανθρώπους με την μεγάλη αδιαφορία σας για την επιρροή τους.

Ρίζες: Δυσοίωνο είναι το όνειρο όπου θα δει κανείς ρίζες φυτών ή δένδρων: θα πρέπει να περιμένει κακοτυχίες στις επιχειρήσεις και στην υγεία. Αν δει ότι χρησιμοποίησε ρίζες για φαρμακευτικούς λόγους, είναι ένα προμήνυμα θλίψης και κακής υγείας.

Ρινόκερος: Αν δείτε ρινόκερο στ' όνειρο σας, είναι σημάδι ότι απειλείσθε από μεγάλη απώλεια και κρυφά προβλήματα. Το να δείτε πως σκοτώσατε ρινόκερο, είναι καλός οιωνός: θα ξεπεράσετε τα εμπόδια, αλλά με γενναίες προσπάθειες.

Ρόγες : Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόγες από σταφύλι και τις τρώτε, αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν χαρές τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως μαζεύετε ρόγες σταφυλιού, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία την οποία δεν είχατε πάρει στα σοβαρά. Επειδή το όνειρο είναι καλό δοκιμάστε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο. Αν δείτε όμως τις ρόγες ενός γυναικείου στήθους, αν είστε άνδρας σημαίνει ότι σας έχει κυριεύσει ένα τιποτένιο ερωτικό πάθος το οποίο θα πληρώσετε πολύ ακριβά. Αν σαν άνδρας δείτε τις ρόγες σας και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω από το άτομό σας. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της τις ρόγες της, αυτό σημαίνει πως την περιμένει εγκυμοσύνη είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη. Αν γυναίκα έγκυος δει τις ρόγες της να είναι πληγιασμένες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξει γιατί την περιμένει άσχημη εγκυμοσύνη. Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της πως χαϊδεύει τις ρόγες της ή πως της τις χαϊδεύει κάποιος άνδρας και νιώθει ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως αποζητά την σεξουαλική απελευθέρωση χωρίς θα θέτει ή να υπολογίζει τους ηθικούς φραγμούς, πράγμα που θα την κάνει να μετανιώσει στο προσεχές μέλλον. Αν μια γυναίκα δει πως χαϊδεύει γυναικείες ρόγες ή άλλη γυναίκα χαϊδεύει τις δικές της, αυτό σημαίνει πως θα πάρει μια πολύ μεγάλη στενοχώρια ή θα περάσει μια σοβαρή αρρώστια.

Ροδάκινα: Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε ή τρώγατε ροδάκινα, προμηνύεται αρρώστια για τα παιδιά σας, απογοητευτικές αλλαγές στη δουλειά σας και ματαίωση προγραμματισμένων διασκεδάσεων. Αν όμως τα ροδάκινα βρίσκονταν πάνω στα δέντρα, είναι σημάδι πως θα αποκτήσετε μια θέση που επιθυμείτε ή πως θ' ασχοληθείτε με την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση. Αν δείτε ξερά ροδάκινα, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα σας αποσπάσουν κάτι. Αν μια κοπέλα δει πως μάζευε γερά ροδάκινα, προβλέπεται ότι με τη γοητεία και τη μόρφωση της θα κερδίσει έναν πλούσιο και κοσμογυρισμένο άντρα. Αν τα ροδάκινα ήταν άγουρα και χτυπημένα, προβλέπεται πως θα γνωρίσει την κακία των συγγενών και πως η κακή υγεία θα της στερήσει προσωρινά τα θέλγητρα της.

Ρόδο: Αν δείτε στ' όνειρο σας μια τριανταφυλλιά γεμάτη πράσινα φύλλα και ροζ τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιος γάμος θα γίνει σύντομα στην οικογένεια, και μεγάλες ελπίδες θα εκπληρωθούν. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της τοποθέτησε ένα ροζ τριαντάφυλλο στα μαλλιά της, είναι προμήνυμα ότι θα εξαπατηθεί. Αν δει πως δέχτηκε ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα την άνοιξη, θα έχει έναν πιστό εραστή" αν όμως δει αυτό το όνειρο το χειμώνα, σημαίνει πως θα τρέφει μάταιες ελπίδες.

Ρολόι: Αν ονειρευτείτε ρολόι, είναι προμήνυμα ευημερίας και καλά οργανωμένης κερδοσκοπίας. Το να δείτε πως κοιτούσατε την ώρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες σας θα συναντήσουν σκληρή αντίδραση των αντιπάλων σας. Αν δείτε ότι σπάσατε ρολόι, θα πρέπει να αναμένετε απώλεια και στενοχώρια. Αν δείτε πως σας έπεσε το κρύσταλλο από ρολόι, είναι προμήνυμα απροσεξίας ή ανεπιθύμητης συντροφιάς. Για μια γυναίκα, το να δει ότι έχασε ρολόι, είναι σημάδι οικογενειακής ανησυχίας. Αν δείτε ότι κλέψατε ρολόι, είναι σημάδι πως κάποιος εχθρός σας θα προσπαθήσει να σπιλώσει την υπόληψη σας. Το να ονειρευτείτε ότι δωρίζατε ρολόι, είναι προμήνυμα ότι τα ενδιαφέροντα σας θα σημειώσουν κάμψη.

Ρυάκι: Αν δείτε στ' όνειρο σας ρυάκι, σημαίνει νέες εμπειρίες και σύντομα ταξίδια. Αν το δείτε ξεχειλισμένο, θα έχετε έντονη ταραχή, αλλά για σύντομο διάστημα. Αν το ρυάκι είναι στεγνό, θα δοκιμάσετε απογοήτευση, και θα ιδείτε άλλον να βάζει στο χέρι τα πράγματα που επιδιώκατε ν' αποχτήσετε.

Ρύζι: Aν είσαι γυναίκα και βλέπεις ρύζι για ένα μυστικό σου θα μάθεις κάτι ευχάριστο ή αν πουλάς ρύζι σε κάποιον θα δώσεις μεγάλη χαρά.Αν τρως ρύζι θα έχεις μεγάλη εκτίμηση από τον κόσμο και πολλά καλά στην οικογένεια σου.Αν όμως είναι ωμό και το τρως ό κόσμος δεν σε έχει σε υπόληψη.Αν μαγειρεύεις ρύζι, θα σε υπερασπιστούν άτομα για κάποια λάθη που έχεις κάνει.

Ρυτίδες: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχει γεμίσει ρυτίδες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας δώσουν μεγάλη στενοχώρια. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, θα στενοχωρηθείτε πολύ από προσβολή που θα γίνει εις βάρος σας. Αν δείτε πως κάνετε μακιγιάζ για να καλύψετε τις ρυτίδες είτε άνδρας είστε είτε γνναίκα, σημαίνει πως ξεγελάτε τον εαυτό σας με ψεύτικα μέσας για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα κρύβοντας έτσι τα προβλήματά σας. Αν δείτε κάποιον άλλον να έχει ρυτίδες στο πρόσωπό του, σημαίνει πως, αν είναι άτομο του αντίθετου φύλου, κάποιος ερωτικός αντίπαλος, θα προσπαθήσει να σας χαλάσει την ευτυχία σας. Αν είναι του ίδιου με σας φύλου, σημαίνει ότι σκληρό, ύπουλο και αδίσταχτο αντίπαλο έχετε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον καιρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας σε όλες τις περιπτώσεις.